Industriële reiniging
Gladheidsbestrijding tekst

Gladheidsbestrijding voor bedrijfsterreinenGladheidsbestrijding Groeneveld Riooltechniek

Gladheidsbestrijding is essentieel voor het verhelpen van gladheid op wegen, fietspaden, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen. De meest gebruikte methode is het strooien van strooizout. Bij dikke lagen sneeuw moet de sneeuw eerst worden weggeschoven voordat het strooizout effectief kan werken. Het zout vermengt zich met ijs of sneeuw en vormt pekel, waardoor auto’s het wegdek vrij kunnen maken van ijs. Deze methode is het meest effectief wanneer het zout wordt gestrooid voordat het wegdek bevriest, omdat het voorkomt dat het wegdek kan bevriezen.

Offerte aanvragen

Gladheid bestrijden met het strooien van zout en zand

Een andere methode is het strooien van zand. Zand wordt minder vaak gebruikt omdat het slechts een stroef laagje op het ijs legt zonder het ijs te verwijderen. Dit helpt de kans op glijden te verminderen, maar het ijs blijft aanwezig. Zand is daarom vooral geschikt voor trottoirs en kleinere oppervlakken. Onze strooiwagen gebruikt een mechanisme om strooizout te mengen met calciumchloride, wat milieuschade en lakschade aan auto's door opstuiving voorkomt.

Gladheidsbestrijding door Groeneveld Riooltechniek

Om gevaarlijke situaties door gladheid te voorkomen, kunt u Groeneveld Riooltechniek inschakelen. Heeft u een parkeerterrein voor uw kantoor en bent u bang dat uw collega’s gaan glijden met hun auto? Dan kunt u ons bellen. Met onze diensten voorkomt u ongemakken en ongevallen door sneeuw. Wij komen graag bij u op locatie met onze sneeuwschuivers en zoutstrooiers. Zo kunt u blijven genieten van het mooie witte uitzicht zonder zorgen over gevaarlijke situaties. Groeneveld Riooltechniek garandeert een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor Groeneveld Riooltechniek?

Het kiezen voor Groeneveld Riooltechniek betekent kiezen voor een snelle en effectieve oplossing zonder de frustratie van lange wachttijden. Onze ervaren monteurs maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur op de markt, wat ons in staat stelt om efficiënt en tegen concurrerende prijzen te werken. Wij zijn dag en nacht beschikbaar om u te ondersteunen, wat het probleem ook mag zijn. Onze uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van gladheidsbestrijding stellen ons in staat om niet alleen acute problemen op te lossen, maar ook om preventief advies te geven dat toekomstige gladheid helpt voorkomen. Uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw bedrijfsterrein zijn onze hoogste prioriteit.

Milieuvriendelijke oplossingen voor gladheidsbestrijding

Bij Groeneveld Riooltechniek vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom werken we met milieuvriendelijke oplossingen voor gladheidsbestrijding. Zo gebruiken we bijvoorbeeld geen chemische middelen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. In plaats daarvan maken we gebruik van technieken zoals hogedrukspuiten en freesmachines om de gladheid te bestrijden. Op deze manier zorgen we ervoor dat het milieu niet onnodig belast wordt.

Preventieve maatregelen

Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom bieden wij bij Groeneveld Riooltechniek ook preventieve maatregelen aan om gladheid te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het regelmatig laten inspecteren en onderhouden van uw bedrijfsterrein. Door dit regelmatig te doen, voorkomt u dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van uw bestratingsmaterialen en voorkomt u dat er onverwachte kosten ontstaan door grotere problemen.

Onze diensten

Bij Groeneveld Riooltechniek bieden we een breed scala aan diensten voor gladheidsbestrijding. Denk bijvoorbeeld aan het strooien van zout en zand, het schuiven van sneeuw, en het inspecteren van uw bedrijfsterrein. Daarnaast bieden we ook 24/7 spoedservice aan voor noodgevallen. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat gladheid voor veel overlast kan zorgen en daarom willen we u zo snel mogelijk helpen.

24/7 Staan wij voor u klaar!

Bij Groeneveld Riooltechniek bent u aan het juiste adres voor snelle, betrouwbare en milieuvriendelijke oplossingen voor gladheidsbestrijding. Onze ervaren en gekwalificeerde vakmensen staan 24/7 voor u klaar en beschikken over de nieuwste technieken en apparatuur om elk gladheidsprobleem snel en efficiënt op te lossen. Bovendien bieden we ook preventieve maatregelen aan om gladheid te voorkomen. Bij ons bent u dus verzekerd van een professionele oplossing voor uw gladheidsproblemen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.