Industriële reiniging
Gladheidsbestrijding tekst

Gladheidsbestrijding voor bedrijfsterreinen

Gladheidsbestrijding Groeneveld Riooltechniek

Gladheidsbestrijding is het verhelpen van gladheid op wegen, fietspaden, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen. De meest voorkomende manier van gladheidsbestrijding is met behulp van strooizout. Bij dikke lagen sneeuw moet de sneeuw eerst worden weggeschoven, voordat strooizout zijn werk kan doen. Het strooizout vermengt zich met ijs of sneeuw en vormt pekel. De auto’s die vervolgens over de weg heenrijden, maken het wegdek vrij van ijs. Deze methode van gladheidsbestrijding werkt het beste, wanneer het zou wordt gestrooid voordat het wegdek ook daadwerkelijk bevriest. Het zout zorgt er namelijk voor dat het wegdek niet kan bevriezen.  

Offerte aanvragen

Gladheid bestrijden met het strooien van zout en zand 

Een andere methode is het strooien van zand. De reden dat zand minder wordt gebruikt is omdat zand enkel een stroef laagje op het ijs legt. Dit helpt wel met het verminderen van de kans op glijden, maar zorgt er niet voor dat het ijs verdwijnt. Om deze reden is zand vooral geschikt voor trottoirs en kleinere oppervlakten. Onze strooiwagen maakt gebruik van een mechanisme om strooizout te vermengen met calciumchloride. Op deze manier voorkomen we milieuschade en lakschade aan auto’s als gevolg van opstuiving.  

Gladheidsbestrijding door Groeneveld Riooltechniek 

Om gevaarlijke situaties als gevolg van gladheid te voorkomen, kunt u Groeneveld riooltechniek inschakelen. Heeft u een parkeerterrein voor uw kantoor en bent u bang dat uw collega’s gaan glijden met hun auto? Dan kunt u ons bellen. Met onze gladheidsbestrijding voorkomt u ongemakken en ongevallen door sneeuw. Wij komen graag bij u op locatie met onze sneeuwschuivers en zoutstrooiers. Met onze gladheidsbestrijding kunt u blijven genieten van het mooie witte uitzicht, zonder u zorgen te hoeven maken over gevaarlijke situaties. Groeneveld Riooltechniek garandeert een zo hoog mogelijke kwaliteit voor een betaalbare prijs. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen.  

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs