Industriële reiniging
Reinigingen voor chemische instanties tekst

Reinigen in de chemische- en petrochemische industrie

Industriële reiniging is één van de meest specialistische vormen van schoonmaak. Hierbij is ‘tijd kost geld’ zeker van toepassing. Hoe langer uw systemen stil gelegd worden, hoe meer geld dit kost. Een snelle, efficiënte en nauwkeurige industriële schoonmaak is dan ook van groot belang. Groeneveld is uw specialist in Breda, Dordrecht, Tiel en wijde omgeving. 
Veilig reinigen in de chemische industrie 
Daarbij komt dat veiligheid extra belangrijk is bij chemisch/ industrieel reinigen. Zowel voor onze medewerkers als voor de industrie en andere betrokkenen. Waar bij andere reinigingstype veiligheid een bijkomende factor is, is dit in het geval van reiniging in de industrie juist één van de hoofd elementen.
Doordat er in veel industrieën wordt gewerkt met (deels) giftige en gevaarlijke stoffen, is het van belang te weten hoe om te gaan met dergelijke installaties en stoffen. Onze medewerkers hebben deze kennis, ervaring en juiste certificaten. 

Nu meer info aanvragen

Industriële reiniging door Groeneveld

Groeneveld is verantwoordelijk voor de juiste schoonmaak binnen de chemische industrie, één van de grootste industrieën van ons land. Het team van Groeneveld reinigt zowel in de lichte als zware industrie. Onze ervaren en VCA gediplomeerde medewerkers voeren alle schoonmaak gerelateerde werkzaamheden uit ten behoeve van:

  • Productie-industrie
  • Bedrijfsterreinen
  • Reinigingswerkzaamheden tijdens stops

Dit doen zij met de juiste technieken maar zeker ook met gedegen materieel. Groeneveld beschikt over de juiste machines om al het chemische en petrochemische vuil te verwijderen. 

Groeneveld Insdutriele reiniging chemische reiniging

De juiste techniek voor chemische reiniging 

Voor zowel grote als kleine bedrijven voeren wij chemische reinigingen uit. Daarbij respecteren en handelen we volgens de voorgeschreven voorschriften en procedures op gebied van orde, hygiëne en veiligheid. 
Dit doen wij door te bouwen op onze gediplomeerde medewerkers die beschikken over de juiste kennis en bekend zijn met de diverse moderne reinigingstechnieken. Verder houden wij ons materieel goed bij en vernieuwen waar nodig. 

De combinatie van onze professionele kennis, -kunde en ruime praktijkervaring, zetten wij in om op een veilige en verantwoorde manier het beste resultaat te leveren.
Wij bekijken elke opdracht individueel en beoordelen welke middelen er nodig zijn om een optimale oplossing te kunnen bieden. Zo zetten wij verschillende technieken in:

Hogedruk reiniging

Een veel gebruikte vorm van industriële reiniging is het reinigen door middel van hoge druk. Met onze machines kunnen wij de (water)druk, temperatuur van het water en meer afstellen op de situatie. Hierbij houden wij rekening met het te reinigen oppervlak en de aard van het vuil. 
Pijpen, buizen, tanks en meer kunnen wij grondig schoonmaken door hogedruk op het oppervlak uit te oefenen. Deze techniek is in vele gevallen inzetbaar en uiterst effectief. 

Vacuümreiniging

Een andere techniek is bijna het tegenovergestelde van de reinigingstechniek met hoge druk. We hebben het dan over vacuümreiniging.  
Deze techniek zetten wij in om bijvoorbeeld tanks en dergelijke te legen. Door een tank vacuüm te zuigen, kunnen we zowel droge stoffen als vloeistoffen nauwkeurig verwijderen. 
Wij beschikken over de juist vacuümwagens in ons wagenpark om grote en kleine tanks, leidingen en meer te reinigen door middel van vacuüm. 

Groeneveld wordt ook vaak gevraagd om lekkages op straat, ondergronds en onderwater op te lossen door middel van vacuüm zuigen. Dit noemen wij calamiteitenreiniging. 

Industriële schoonmaak voor u

Graag denken wij met u mee over de best passende reinigingsmethode en technieken, hoge druk, vacuüm en meer. 
Afhankelijk van uw wensen kunnen we een op maat gemaakt reinigingsplan opstellen.

Meer informatie? Bel voor onze 24 uurs diensten 0183 – 509457 of mail info@riooltechniek.nl

Neem contact op

-Groeneveld onder druk de beste
 

 

 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.