Alles van Riool reparatie & renovatie
Rioolrenovatie

Rioolrenovatie

Vandaag de dag worden historische panden en oude of gedateerde gebouwen veelvuldig gerenoveerd. Na zo’n renovatie kunnen panden vaak weer decennia mee, maar wat vaak vergeten wordt tijdens de renovatie van zulke panden is het rioolstelsel. Als je het pand of gebouw renoveert is het van belang dat het rioolstelsel vervangen of gerenoveerd wordt, dit is afhankelijk van de situatie. Wanneer dit niet wordt gedaan zullen er regelmatig verstoppingen plaatsvinden en zal er regelmatig wateroverlast veroorzaakt worden. Als je dit probleem na de renovatie van het betreffende pand doet, dan gaat dit vaak gemoeid met het nodige hak- en breekwerk. Deze werkzaamheden zullen opnieuw overlast geven bij buurtbewoners en (on)nodige kosten voor jou als eigenaar.

Rioolrenovatie en cijfers

De renovaties of reparaties van het riool brengen vaak hoge kosten met zich mee. 45% van de kosten zit hem in het daadwerkelijk repareren van het riool, daarentegen gaat 55% van de kosten op aan het herstel van het bovenliggende gedeelte, denk hierbij aan bijvoorbeeld de vloer. Groeneveld Relining/Renovatie B.V. pakt graag deze nadelige gevolgen voor je aan.

Duurzaam én goedkoper

Een slecht werkend rioolstelsel of schades aan het rioolstelsel zijn erg vervelend. Wij verhelpen dit graag duurzaam en zo goedkoop mogelijk. Door middel van het toepassen van relining, deelrenovatie of inlaat revolutie bieden wij een aanzienlijke besparing op het budget. Tot voorheen werd vaak besloten om bij een rioolstelsel in slechte conditie het volledige rioolstelsel te vervangen. Wij passen graag onze renovatietechniek toe waardoor de kosten beperkt blijven en het rioolstelsel optimaal en duurzaam wordt hersteld.

Deelrenovatie

Deelrenovaties zijn uit te voeren in alle bestaande leidingen, zoals beton, pvc, gietijzer, kunststof en HDPE. In een korte tijd wordt de beschadiging gerepareerd en wordt de levensduur van de leiding verlengd. Behalve kostenbesparend wordt het renoveren van het riool ook zonder ingrijpende graafwerkzaamheden uitgevoerd.

Deelrenovatie door middel van relinen

Met deelrenovatie is het mogelijk om beschadigde delen van het riool te repareren door een pointliner te plaatsen. Beschadigingen kunnen ook volledig zonder graaf- of sloopwerkzaamheden gerepareerd worden, als de riolering een diameter van Ø 75mm tot en met Ø 315mm heeft. Deze methode wordt ook wel relinen genoemd en is inzetbaar bij schadegevallen zoals doorboringen, scheuren en lekkages. Relinen is een methode waarbij renovatie en reparatie plaatsvindt zonder open te breken.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs