Alles van Riool reparatie & renovatie
Tunnelen tekst

Tunnelen: Kruipruimte creëren

Niets is zo vervelend als dat er problemen zijn met het rioleringsstelsel onder uw bedrijfspand of woning, maar er geen mogelijkheid is om onder het pand te kunnen komen.

Rioolstelsel herstellen of renoveren

Groeneveld Riooltechniek kan onder het desbetreffende pand een kruipruimte creëren. Deze werkmethode noemen we tunnelen. Ons bedrijf is gespecialiseerd om in de meest uitdagende ruimtes het rioolstelsel te herstellen of te renoveren, Dit doen wij met een vacuümtechniek die de aarde (grond, zand, water e.d.) onder het pand wegzuigen. Op deze manier kunnen we een eigen kruipruimte creëren en zo het probleem wat zich voordoet herstellen. In overleg met u kunnen we bepalen waar we de kruipruimte creëren, waardoor we geen wanden/vloeren hoeven te slopen en de schade hierdoor beperkt blijft.

Naast het creëren van kruipruimtes kunnen we deze ook herstellen mocht dit nodig zijn. Met precies dezelfde technieken zorgen wij ervoor dat de kruipruimte toegankelijk blijft om in het vervolg gelijk het rioolstelsel aan te kunnen pakken als er zich weer een probleem voordoet.

Rioolinspectie: brengt de mogelijkheden in kaart 

Wilt u weten of de tunneltechniek ook voor uw bedrijfspand of woning relevant is? Neem dan vrijblijvend contact op met Groeneveld Riooltechniek voor een vakkundige en snelle rioolinspectie! Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week!

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.