Rioolontstoppingsdienst tekst

Groeneveld Riooltechniek rioolontstoppingsdienst staat voor u klaar 

Verstoppingen zijn lastig te verhelpen, want dit dient op de juiste manier te worden gedaan. Een rioolontstopping dienstverleningsbedrijf kunt u advies geven over hoe u verstoppingen kunt voorkomen en verhelpen. Groeneveld Riooltechniek verhelpt uw verstopping op een vakkundige wijze. Verder voorzien we u met onze rioolontstoppingsdienst van het juiste advies. We zetten onze kennis en vaardigheden in, om uw verstoppingsprobleem zo snel mogelijk voor u op te lossen.  

De beste rioolontstoppingsdienst voor uw verstopping 

Heeft u last van een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Dan heeft dit vaak stank- en waterlast als gevolg. In het riool komen verschillende afvoeren samen. 

Denk hierbij aan afvoeren van: 

  • De wasmachine; 
  • De keuken; 
  • De badkamer. 

Blijven de verschillende resten zich ophopen? Dan ontstaat er langzaam een verstopping. U kunt zelf een aantal maatregelen nemen om de kans op een rioolontstopping te voorkomen. Groeneveld Riooltechniek deelt hun kennis graag door middel van een aantal tips. Reinig bijvoorbeeld regelmatig de spoelbak, zodat er geen etensresten kunnen achterblijven. Verder is het verstandig om regelmatig de douche door te spoelen, zodat het doucheputje niet verstopt raakt en het water makkelijk weg kan stromen. 

Groeneveld Riooltechniek is al bijna 40 jaar hét bedrijf voor rioolontstopping! 

Heeft u hulp nodig bij verstoppingen, een grondige inspectie, reiniging of een reparatie? Groeneveld Riooltechniek maakt gebruik van de nieuwste oplossingen als het gaat om een rioolontstopping. We beschikken over een uitgebreid wagenpark met servicewagens, waardoor we snel beschikbaar en breed inzetbaar zijn. 

Groeneveld Riooltechniek is gespecialiseerd in het ontstoppen van rioleringen. We zijn al bijna 40 jaar hét aangewezen bedrijf voor het ontstoppen van uw riool. We hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis/ vakmanschap. Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Met behulp van de modernste technieken lossen we de ontstoppingen voor u op. We werken voor zowel bedrijven, gemeentes, instellingen als woningbouwcorporaties. Heeft u interesse of zijn er vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Werkendam: 0183-509457 - Breda:  076-5658343
Dordrecht:    078-6173059 - Hank:    0162-403600

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.