Dordrecht

Groeneveld Riooltechniek is het ontstoppingsteam dat 24/7 uw afvoer ontstopt in Dordrecht

Heeft u last van een rioolverstopping laat op de avond? Op zondag lekker douchen na het uitslapen? Ontdekt u op een onmogelijk moment dat de wasbak niet meer doorloopt? Kunt u het toilet niet meer doortrekken?

Dan belt u met de specialisten van Groeneveld Riooltechniek. Met 40 jaar ervaring weten wij als geen ander dat elke afvoer in huis verstopt kan raken. Vaak gebeurt dit op de meest onmogelijke momenten: ’s avonds voordat u gaat slapen, in het weekend of als u net de deur uit wilt. Daarom biedt Groeneveld u 24/7 service. Zo hoeft u nooit onnodig lang met een rioolprobleem te zitten.

Zowel voor verstoppingen thuis als op de zaak staan onze specialisten 24 uur per dag voor u klaar. Dus ook als de wasbak in uw restaurant niet meer doorloopt of de gasten van uw bioscoop niet meer naar het toilet kunnen, lossen wij dit snel voor u op.

De 24 uurs service riool-ontstoppingsdienst van Groeneveld Riooltechniek in Dordrecht inzetten

Voor alle verstoppingen en andere rioleringsproblemen in Dordrecht belt u op elk moment met ons team aan specialisten. Sinds onze oprichting van ons ontstoppingsbedrijf onder de huidige naam en op de huidige locatie, vlakbij Dordrecht, zijn wij alleen maar gegroeid. We hebben ons weten te positioneren als deskundig en oplossingsgericht bedrijf. Dankzij ons grote team, is een van onze collega’s altijd bij u in de buurt. Op deze manier zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij gelijk aan de slag.

De noodzaak van onze 24/7 rioolontstoppingsdienst in Dordrecht voorkomen

De meeste verstoppingen in huis ontstaan door het slecht omgaan met de afvoer. Denk hierbij aan het doorspoelen van etenswaar, te veel zeep gebruik of haren in het putje. Voor meer verstoppingsoorzaken bekijkt u onze tippagina.

Veel voorkomende oorzaken van verstoppingen

Door geen etenswaren in de wasbak te gooien en de afvoer regelmatig met water na te spoelen, kunt u vaak een verstopping voorkomen.

Verder kan ook de natuur zorgen voor rioleringsproblemen. Zo komt het regelmatig voor dat bomen de riolering vernielen met hun krachtige wortelen.

Mocht u te laat zijn met het voorkomen een verstopping, dan staat Groeneveld Riooltechniek 24 uur per dan voor u klaar. Op deze manier willen wij het ongemak van een verstopt toilet of douche zo klein mogelijk houden.

Zelf een verstopte wc of douche ontstoppen in Dordrecht

Wilt u zelf proberen een verstopping op te lossen? Dit is vaak de goedkoopste manier van het ontstoppen. Mits de verstopping klein is. Grotere verstoppingen zijn vaak niet zelf op te lossen.
Ook willen wij u waarschuwen dat u altijd voorzichtig te werk dient te gaan. Soms veroorzaakt u meer schade dan dat u goed doet. Enkele ideeën voor het ontstoppen op een juiste manier leest u hier.

Wanneer de verstopping toch dieper zit dan u dacht of niet zelf op te lossen is, dan kunt u altijd Groeneveld Riooltechniek bereiken.

De riolering in uw wijk in Dordrecht

Het rioleringssysteem zoals wij dat vandaag de dag kennen in Dordrecht is slechts enkele tientallen jaren oud. Het riool moest een oplossing bieden voor de open goten waar afvalwater mee werd afgevoerd. Tegenwoordig zorgt het riool vanaf uw huis ervoor dat het afvalwater netjes bij een waterzuiveringssysteem uitkomt. Hier wordt het water gezuiverd en gereinigd.

Nu kan het zijn dat een verstopping in uw afvoer er voor zorgt dat het afvalwater niet weg kan stromen. Dit blijft dan vaak in uw toilet, wasbak of douche staan. Stank en bruin water zijn hiervan het gevolg.

Groeneveld Riooltechniek lost dit voor u op. Belt u nu? Dan staan wij vaak binnen 24 uur bij u voor de deur. We lossen elk probleem doelgericht en duurzaam op.

Laat Groeneveld uw riool ontstoppen

Kosten 24 uurs service riool ontstoppen Dordrecht

De kosten voor het ontstoppen van uw riolering verschillen per probleem. De ene verstopping vraagt om nieuwe materialen of om meer arbeid dan de andere. Uw verstopping in Dordrecht lossen wij op vanaf €95,-. Sommige verstoppingen kunnen wij voor deze prijs volledig oplossen, een andere vraagt om eventuele extra kosten.

Wij zullen de kosten altijd duidelijk met u communiceren.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs