Drongelen

Verstopping?

Ontstoppen al vanaf

€ 75,00

Exclusief BTW, inclusief ½ uur arbeid

0183 509457
Bel bij calamiteiten: 0183-509457

Afvoer van uw douche verstopt in Drongelen? Laat dit nu oplossen!

Is de afvoer van uw douche verstopt? Loopt het water niet meer goed weg tijdens het douchen? Staat u regelmatig in een laagje water onder de douche? Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Een verstopping in de afvoer van de douche wordt vaak veroorzaakt door een combinatie aan haren en zeepresten. Deze klitten samen en voorkomen dat het water goed weg kan spoelen. Groeneveld Riooltechniek verhelpt graag uw douche afvoer verstopping met onze professionals en juiste apparatuur. Wij staan er om bekend dat we meedenken met u voor de beste oplossing. Dankzij onze jaren aan ervaring hebben wij veel kennis verzameld op het gebied van verstoppingen verhelpen.

Mogen wij u nog een tip geven tegen de verstopping van de afvoer van uw douche? Verwijder regelmatig de haren uit het doucheputje en spoel de douche goed na. Zo blijven de zeepresten niet plakken in de leiding.

Helpen deze maatregelen niet? Neem dan contact op met Groeneveld Riooltechniek B.V. Groeneveld Riooltechniek B.V. is gespecialiseerd in riooltechniek en kan u helpen wanneer de afvoer van uw douche verstopt is in Drongelen. Wij weten als geen ander hoe we hier mee om moeten gaan.

Groeneveld Riooltechniek B.V. verhelpt uw douche afvoer verstopping in de regio Drongelen

Groeneveld Riooltechniek B.V. heeft al bijna 40 jaar ervaring in riooltechniek en is door de jaren heen uitgegroeid als bekend begrip in heel Nederland. In deze 40 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in de vele aspecten van de riooltechniek. Zo kunt u ons niet alleen inschakelen voor het problemen zoals een verstopping in de afvoer van uw douche maar ook voor industriële reiniging en riolering renovatie. Hiermee voorkomt u verdere problemen met uw riolering.

Met onze brede dienstverlening en ons team specialisten kunnen wij u van dienst zijn met diverse werkzaamheden. Is de afvoer van uw douche verstopt in Drongelen? Wij beschikken over de kennis, ervaring en zeker ook het materiaal om dit probleem op locatie te verhelpen. We lossen de oorzaak én het probleem van uw douche afvoer verstopping dezelfde dag nog op. Daarbij zullen wij u kort uitleggen hoe u het probleem in toekomst kunt voorkomen. U hoeft uitsluitend contact met ons op te nemen.

Verhelpen verstopte afvoer van uw douche in Drongelen

Wanneer de afvoer van uw douche verstopt is in Drongelen zetten wij onze gespecialiseerde monteurs in om dit te verhelpen. Onze professionele monteurs gebruiken hiervoor geschikt apparatuur en een ontstoppingsmachine. Als de afvoer van uw douche verstopt is in Drongelen zullen we dit probleem eerst met u bespreken. We zullen u de oorzaak toelichten en tips geven om dit in de toekomst te voorkomen zoals:

  • Haren verwijderen
  • Gebruik maken van een putje
  • Zeep weg spoelen
  • Douche na spoelen

Wanneer u dit dagelijks doet voorkomt u dat de afvoer van uw douche verstopt raakt in Drongelen.

Service na ontstoppen douche afvoer in Drongelen

Is de afvoer van uw douche verstopt in Drongelen? Helpen de tips niet die wij speciaal voor u hebben samengesteld? Neem dan direct contact met ons op. Groeneveld Riooltechniek staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij lossen uw verstopping op met behulp van de modernste technieken. Met de service van Groeneveld Riooltechniek kunt u weer zorgeloos douchen.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Verstopping?

Ontstoppen al vanaf

€ 75,00

Exclusief BTW, inclusief ½ uur arbeid

0183 509457
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Afvoer van uw douche verstopt in Drongelen? Wij verhelpen dit direct!
24-uurs service
24-uurs service
Ontstoppingen
Ontstoppingen
Calamiteiten
Calamiteiten
Particulier
Particulier
NAW Gegevens onderaan pagina

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week .
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar

Bel bij calamiteiten: 0183-509457

Groeneveld werkt voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, VvE's en overheden.
We zijn ISO en VCA * gecertificeerd.

​Leemansstraat 21 | 4251 LD Werkendam | info@riooltechniek.nl | Tel.: 0183-509457 | Dordrecht Tel.: 078-6173059 | Breda Tel.: 076-5658343 | Hank Tel.: 0162-403600

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

© Groeneveld Riooltechniek B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene Voorwaarden | Documenten