Tiel

Afvoer ontstoppen in Tiel

Afvoer laten ontstoppen in Tiel en omgeving

Wanneer het water slecht of (helemaal) niet wegloopt, dan is er sprake van een verstopping in het riool of de afvoer. Om dit op te lossen moet uw afvoer ontstopt worden. Een totale verstopping is moeilijk zelf op te lossen, u kunt Groeneveld Riooltechniek hiervoor inschakelen.

Een afvoer die niet werkt is heel vervelend. Achterblijvende etensresten, maar ook het doorspoelen van te grote objecten kunnen oorzaken zijn van een ontstopping. Een ontstopper of een ontstoppingsmiddel kunnen soms een oplossing bieden. Als dit niet werkt, dan kunt u een beroep doen op een van onze specialisten.

Zelf uw verstopte afvoer ontstoppen

Verstoppingen kunnen overal in het huis plaatsvinden. Verstoppingen kunnen onder andere voorkomen in:

  • Gootsteen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Douche
  • Bad

Soda is een extra hulpmiddeltje dat gebruikt kan worden voor het ontstoppen van uw afvoer. Gooi eerst een handvol soda in het putje en giet daarna heet water er doorheen. Soda lost vuil op en weekt het ook los in de afvoer.

Daarnaast kunt u uw afvoer ook op een chemische manier ontstoppen. Als u dit te vaak gebruikt, is er kans op slijtage van uw afvoer.

Deskundig uw afvoer laten ontstoppen in Tiel

Bij Groeneveld Riooltechniek kunt u terecht voor al uw ontstoppingen. Met ruim 40 jaar aan ervaring, kunnen we snel inventariseren hoe de afvoer in uw huis loopt en waar het probleem zit. Na het traceren van het probleem, kunnen we tot ontstoppen overgaan.

Onze monteurs beschikken over de juiste kennis om uw afvoer weer te repareren. Ontstoppingen zijn geen probleem voor ons, wij beschikken over de ervaring, kennis en machines om het op te kunnen lossen.

Vanuit onze vestiging in Tiel, helpen we dagelijks particulieren en bedrijven in Tiel en omstreken. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor u, bij een ontstopping in de afvoer.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs