Bergen op Zoom

Heeft u last van een verstopte afvoer? Bel onze rioolservicedienst uit Bergen op Zoom!

Een verstopte riool kan erg vervelend zijn. Soms zijn de problemen zelf op te lossen, maar wanneer de problemen groter zijn kunt u dit beter aan een professional overlaten. Groeneveld Riooltechniek is specialist in rioleringswerk. Het is mogelijk om ons in te schakelen voor het reinigen en ontstoppen van afvoeren, leidingen en rioleringen. 

Onze vakmannen helpen u graag en maken gebruik van moderne technieken en hulpmiddelen. Wij helpen dagelijks vele particulieren en bedrijven met de meest uiteenlopende rioolproblemen. Daarnaast voert Groeneveld Riooltechniek in Bergen op Zoom ook diverse onderhouds- en reinignswerkzaamheden uit. Op die manier kunnen we verstoppingsproblemen voorkomen. 

Wat zijn verschijnselen van een verstopte afvoer?

Heeft u het idee dat uw afvoer niet meer werkt zoals het hoort? Dit kan een teken zijn van een verstopte afvoer. Er zijn een aantal punten waardoor u een verstopte afvoer kan herkennen: 

  • Stankoverlast
  • Geen doorstroming van water
  • Lekkage
  • Schade
  • Borrelen

Denkt u dat uw afvoer verstopt is? Het is belangrijk dat dit verholpen wordt, een verstopte afvoer kan namelijk schade veroorzaken. 

Hoe kan ik een verstopte afvoer voorkomen?

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om de kans op een verstopte afvoer te verkleinen. Dit doet u door een afvoer goed schoon te houden en regelmatig te onderhouden. Voorbeelden hiervan zijn het douchepuntje haar vrij maken, etensresten uit het gootsteenpuntje halen en spoel niet teveel wcpapier door de wc. Dit soort kleine aanpassingen kunnen al een grote invloed hebben op de kans op verstoppingen.  

Heeft u last van een verstopping? Bij Groeneveld Riooltechniek kunnen we naar de achterliggende oorzaak van de verstopping kijken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de verstopping niet snel terug keert! Wilt u een afspraak maken? Wij komen graag bij u langs in Bergen op Zoom en omgeving! Bel ons gerust! Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs