Dongen

Afvoer verstopt in Dongen, wat nu? 

Wij begrijpen dat u bij een verstopte afvoer zo snel mogelijk deskundige hulp wilt krijgen. Groeneveld Riooltechniek is daarom altijd dichtbij. Laat ons weten dat u met een verstopping te maken heeft, dan plannen wij direct een afspraak met u in. Voorkom dat u in de toekomst met problemen te maken krijgt en lees wat wij voor u kunnen betekenen. 

Hoe raakt mijn riolering verstopt? 

Dat uw riolering in Dongen verstopt is geraakt, kan verschillende oorzaken hebben. Misschien is er een breuk ontstaan of heeft wortelgroei de doorstroom van uw leidingwerk geblokkeerd. Schakel onze expertise in op het gebied van rioolinspectie en lees onze tips waarin we veelvoorkomende problemen bespreken. Zo weet u bij problemen wat u zelf kunt doen als een afvoer verstopt raakt. Weet dat u op elk moment een beroep kunt doen op onze deskundigheid, als het u zelf niet lukt om de leiding vrij te maken van de belemmering. 

Kapotte riolering laten repareren 

Een riolering heeft te lijden onder het gebruik, maar ook de leeftijd van uw riolering speelt een rol. Heeft u een kapotte riolering in Dongen en wilt u die vakkundig laten repareren? Wij repareren het deel van het riool dat voor problemen zorgt. Is er bij u geen kruipruimte, dan maken we gebruik van het zogeheten tunnelen. Hierbij banen we ons een weg door uw pand door een kruipruimte te creëren. Dit biedt ons de ruimte die nodig is om het probleemgebied te bereiken en het riool te herstellen. Natuurlijk laten we alles weer netjes bij u achter, nadat de reparatie door ons is uitgevoerd. 

Gecertificeerd bedrijf voor rioolproblemen  

Bij ons bent u verzekerd van deskundigheid en betrouwbaarheid. Met de nodige certificaten op zak doet u met ons verantwoord zaken. Kom met ons in contact voor een verstopte afvoer in Dongen, dan zorgen wij dat uw riool weer vrij is van blokkades of problemen.  

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.