Rotterdam

Afvoer verstopt in Rotterdam 

Een verstopte afvoer in Rotterdam ontstaat vaak door een opeenhoping van etensresten, vetresten, etensresten en haren. Ook een verkeerde aansluiting, verzakking van de grond en een slecht rioolstelsel dragen bij aan het verstopt raken van afvoeren. Signalen die er op wijzen dat u met een verstopte afvoer te maken heeft, zijn onder andere: 

  • Water dat niet wegloopt 
  • Nare luchtjes 
  • Borrelend geluid

Overal waar u en afvoer heeft, kan een verstopping optreden. Denk hierbij aan een verstopte afvoer in de keuken, het toilet, uw badkamer of de gootsteen.  

Staat van riolering in kaart brengen 

Een afvoer of riolering die verstopt of lek is, kan grote gevolgen hebben. Voorkom verergering van de situatie en schakel de expertise van Groeneveld Riooltechniek in. Wij kijken waar het euvel is ontstaan en doen wat nodig is om uw afvoer en riolering weer onbelemmerd te laten functioneren. Zo voorkomen we dat u voor onnodige kosten komt te staan en werkt uw riolering snel weer naar behoren. Van industriële reiniging tot rioolreparatie komen wij voor u in actie.  

Inspectie bij verstopping van afvoer  

Elke afvoer is aangesloten op uw riool. De kans bestaat dat de verstopping zich op een andere plaats voordoet dan u op het eerst oog denkt. Wij voeren met de juiste kennis een rioolinspectie bij u uit. Dit kan door middel van een rioolinspectie met rook, een rioolcamera of via een stankinspectie. De werkzaamheden die nodig zijn om de verstopping bij u te verhelpen, voeren we zo duurzaam mogelijk uit. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een rioolreparatie, ontstopping van het riool of afvoer of renovatiewerkzaamheden. 

Spoedhulp bij verstopte afvoer in Rotterdam 

Heeft u met spoed hulp nodig in verband met een lekkage of verzakking? Wij hebben een speciaal calamiteitennummer dat u dag en nacht kunt bellen voor hulp bij verstoppingen of andere spoedeisende problemen. Waar u zich ook in Nederland bevindt, wij zorgen dat we zo snel mogelijk bij u ter plaatse komen om het beletsel op te lossen.  

 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs