Made

Afvoer van de wc verstopt? Maak snel een afspraak!

Hangt er een ondragelijke geur in uw toilet? Of spoelt deze niet meer goed door? Dan kan het zijn dat de afvoer in uw wc verstopt is. Als dit het geval is komen wij het oplossen! Het is belangrijk dat het probleem snel wordt opgelost om verdere schade te voorkomen. Om deze reden staat Groeneveld dag en nacht voor u klaar. Met onze moderne technieken en juiste materialen is het probleem snel opgelost. Wanneer we bij u langs komen in Made inspecteren we de afvoer zodat eventuele problemen snel kunnen worden verholpen. Maak een afspraak via onze website

Wat zijn de oorzaken van een verstopt toilet?

Helaas komt een verstopte afvoer veel voor. Dit kunnen een aantal oorzaken zijn:

  • Doorspoelen van natte doeken en tampons
  • Slecht aangelegde riolering
  • Verkeerd gebruik van middelen
  • Verouderde riolering
  • Teveel toiletpapier

Wat de oorzaak ook is, op onze vakmannen kun je rekenen! Naast het ontstoppen van een verstopte afvoer kunnen wij u van dienst zijn met onderhoud, inspecties, reparaties en tips voor het voorkomen van ontstoppingen in de toekomst.

Waarom een camera inspectie laten uitvoeren?

Soms is het niet direct te zien wat er binnen de riolering afspeelt. Ook niet voor onze specialisten. Daarom maken wij als het nodig is gebruik van een inspectiecamera. Met behulp van een inspectiecamera wordt uw toilet afvoer gecontroleerd op lekkage, wortelingroei, scheuren of breuken. Voor de kleinere riolen wordt een duwcamera gebruikt om het riool te controleren. Voor de kleinere riolen maken wij na afloop een doeltreffende en eenvoudige rapportage. In dit rapport komt te staan wat er aan de hand is en ons plan van aanpak. Wilt u snel van uw verstopte afvoer in het toilet af? De rioolcamera van Groeneveld helpt u daarbij. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of maak direct een afspraak!

Ontstoppingsbedrijf in Made voor het ontstoppen van uw wc

Als de afvoer van de wc verstopt is kunt u profiteren van onze snelle service. Onze monteurs staan direct klaar met de serviceauto’s en apparatuur om het probleem vast te stellen en op te lossen. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en houden dit up-to-date. Duurzaamheid staat daarbij centraal. Ook het grotere werk kunnen wij uit handen nemen. Met onze middelen en kennis kunnen we de aard van de verstopping vaststellen en direct verhelpen. Wilt u het probleem voorkomen i.p.v. genezen? Neem dan snel contact op.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs