Vlaardingen

Afvoer van de wc verstopt in Vlaardingen? Los het nu op!

Hangt er een ondragelijke stank in uw toilet? Spoelt deze niet meer goed door? Dan kan het zijn dat de afvoer in uw wc verstopt is in Vlaardingen. Is de afvoer van uw toilet verstopt in Vlaardingen en komt dit erg ongelegen? Bel dan direct de servicedienst van Groeneveld Riooltechniek B.V. Groeneveld Riooltechniek B.V. staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar wanneer de afvoer van uw wc verstopt is in Vlaardingen. Graag lossen wij dit probleem op met behulp van de meest moderne technieken en materialen. Door de jaren heen hebben wij al vele rioleringsdiensten geleverd voor particulieren, bedrijven, gemeenten, instellingen en woningbouwcorporaties. Tevens hebben wij vele contracten lopen voor het ontstoppen van riolen. Wilt u voorkomen dat de afvoer van uw wc verstopt raakt in Vlaardingen? Maak dan een afspraak voor tijdig onderhoud. Tijdens onderhoud inspecteren we de afvoer en kunnen we eventuele problemen direct verhelpen. Zo heeft u zelf zo min mogelijk overlast.

Oorzaken bij verstopt toilet bij u in Vlaardingen

Helaas komt een verstopte afvoer veel voor. Enkele oorzaken waarom de afvoer in uw wc verstopt is in Vlaardingen kunnen zijn:

  • Doorspoelen van natte doeken en tampons
  • Slecht aangelegde riolering
  • Verkeerd gebruik van middelen
  • Verouderde riolering
  • Teveel toiletpapier

Wat de oorzaak ook is, onze ontstoppingsdienst kan direct de afvoer ontstoppen. Wij beschikken over vakmannen waar u op kunt rekenen. Naast het ontstoppen van een verstopte afvoer kunnen wij u van dienst zijn met onderhoud, inspecties en reparatie.

Camera inspectie nodig bij verstoppingen toilet in Vlaardingen

Is de afvoer van de wc verstopt in Vlaardingen? Weet u niet waardoor dit komt? Dan kunnen wij gebruik maken van camera inspectie. Met behulp van een inspectiecamera wordt uw toilet afvoer gecontroleerd op lekkage, wortelingroei, scheuren of breuken. Voor de kleinere riolen wordt een duwcamera gebruikt om het riool te controleren. Voor de kleinere riolen maken wij een doeltreffende en eenvoudige rapportage. Hierin verwerken wij een duidelijk advies en indien gewenst een offerte voor het herstellen van het riool en dus de afvoer van uw wc in Vlaardingen. Wilt u snel van uw verstopte afvoer in het toilet af? De rioolcamera van Groeneveld helpt u daarbij. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of maak direct een afspraak!

Snelle service bij ontstoppen wc afvoer bij u in Vlaardingen

Als de afvoer van de wc verstopt is in Vlaardingen kunt u profiteren van onze snelle service. Onze monteurs staan direct klaar met de serviceauto’s en apparatuur om op locatie het werk uit te voeren. Onze medewerkers beschikken over de benodigde kennis en houden dit up-to-date. Duurzaamheid staat daarbij centraal. Ook het grotere werk kunnen wij uit handen nemen. Met onze middelen en kennis kunnen we de aard van de verstopping vaststellen en direct verhelpen. Wilt u voorkomen i.p.v. genezen? Maak dan een onderhoudsafspraak.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs