Rotterdam

Gladheidsbestrijding in Rotterdam voor uw pleinen, terreinen of parkeerplaatsen

Met de winter voor de deur, is het tijd om na te denken over preventieve gladheidsbestrijding in Rotterdam. Sneeuw is leuk zolang u de deur niet uit hoeft. Zodra u de weg op moet, leveren sneeuw en ijs gladde wegen en terreinen op. Dit zorgt voor velen valpartijen en risico’s op verwondingen. Om dit te voorkomen zorgt u voor sneeuwvrije terreinen.

Ook in Rotterdam veranderen pleinen en parkeerplaatsen in ongewenste schaatsbanen wanneer het ijzelt of sneeuwt. Met de hand uw plein sneeuwschuiven is een tijdrovende en zware klus. Daarom biedt Groeneveld u de oplossing: Gladheidsbestrijding in Rotterdam. Wij schuiven en strooien er op los om uw industrieterrein of parkeerplaats weer sneeuwvrij te krijgen. Zo kunnen uw collega’s zonder moeite parkeren én uitstappen. Ook tijdens het werk is het bedrijfsterrein veilig en zijn de val-risico’s geminimaliseerd.

Groenevelds gladheidsbestrijding in Rotterdam zonder vallen en glijden

Sneeuw, vrieskou of ijzel zijn geen partij voor de experts van Groeneveld. Met ons materieel bestrijden we sneeuw en voorkomen we gladheid door middel van strooien met zout met gladheidsbestrijding in Rotterdam. Zo voorkomt u bijvoorbeeld:

  • Glibberende collega’s op het bedrijfsterrein
  • Uitglijders van automobilisten op de parkeerplaats
  • Vallen, glijden, en schuivers in het algemeen

Gladheidsbestrijding in Rotterdam groot of klein, u moet bij Groeneveld zijn

Of het nu gaat om het parkeerterrein voor al uw honderden medewerkers, of een industrieterrein in Rotterdam. Groeneveld bestrijdt de gladheid in Rotterdam bij u voor de deur! Met grote sneeuwschuivers en kilo’s zout komt Groeneveld naar u toe!

Wilt u deze winter geen omkijken hebben naar het sneeuw- of ijsvrij maken van uw terrein? Besteed de gladheidsbestrijding in Rotterdam dan uit aan Groeneveld.
Wanneer de treinen stoppen met rijden en de bouw stil ligt vanwege de sneeuw en kou, gaan de gladheidsbestrijding-professionals van Groeneveld aan de slag!

Belt u met ons contactnummer of stuur ons een e-mail.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.