Rosmalen

Ontstoppen van afvoerleidingen voor opdrachtgevers in de buurt van Rosmalen en omgeving

Ontstoppen van afvoerleidingen in een kantoorpand in de buurt van Rosmalen? Of last van verstoppingen in uw woning? Of het nu gaat om het ontstoppen van afvoerleidingen voor particulieren, bedrijven, gemeentes, instellingen of woningbouwcorporaties in Rosmalen en omgeving, Groeneveld Riooltechniek B.V. staat direct voor u klaar. Wij beschikken namelijk over een speciale ontstoppingsdienst die 24/7 voor u klaar staat. Wij weten als geen ander hoe vervelend een verstopping kan zijn. Daarom moet dit snel en effectief, met zo min mogelijk overlast, verholpen worden. Dit doen wij met behulp van de modernste technieken. Meer hierover kunt u lezen op onze website.

Inspecteren en ontstoppen van afvoerleidingen

Blijft het water in uw douche staan? Spoelt het water in de gootsteen niet weg? Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. Hierbij kunt u denken aan:

  • Overmatig gebruik van papier
  • Haren
  • Afvalresten
  • Zeepresten

Indien het ontstoppen van afvoerleidingen niet helpt kan er iets anders aan de hand zijn. Met speciale camera inspecties kunnen wij dit probleem voor klanten in Rosmalen en omgeving opsporen. Camera’s zijn een effectief middel om rioleringen mee te inspecteren. Deze kunnen namelijk op afstand bestuurd worden en op een scherm gevolgd. Op deze wijze kunnen we op afstand bekijken wat het mankement is.

Ontstoppen van afvoerleidingen en meer

Naast het ontstoppen van afvoerleidingen voor opdrachtgevers in Rosmalen en omgeving zijn wij inzetbaar voor diverse andere soorten loodgieterswerkzaamheden. Als specialist in riooltechniek houden wij ons bezig met het ontstoppen, inspecteren, lokaliseren, repareren en renoveren van het riool. Ook bieden wij industriële reinigingsdiensten aan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Breng gerust een bezoekje aan onze website. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs