Hoogerheide

Voor professioneel onderhoud van uw riolering belt u Groeneveld Riooltechniek  

De riolering onderhouden is belangrijk. Groeneveld Riooltechniek is een specialist op het gebied van het onderhouden van rioleringen. Wij zijn de aangewezen partner als het gaat om riolering reinigen, onderhouden, repareren en ontstoppen. Met onze 40 jaar aan ervaring hebben we al vele rioleringen onderhouden en problemen opgelost. Spoelt uw toilet niet door? Is uw kelder onder water gelopen? Is de afvoer in uw douche verstopt en loopt het water niet meer weg? Dergelijke situaties vragen om een vakkundige en snelle oplossing van een echte specialist op het gebied van riooltechniek. Met onze moderne machines en deskundige medewerkers kunnen we alle problemen met uw riolering snel oplossen. Wij snappen hoe vervelend een verstopte afvoer is en hebben daarom een calamiteitenservice. Wij staan 24/7 voor u klaar, ongeacht het tijdstip. Onze calamiteitenservice kunt u 24/7 bereiken op 0183 – 50 94 57. Dan komen we direct bij u langs zodat uw problemen zo snel mogelijk worden opgelost en u zo min mogelijk overlast ervaart. 

Waarom is rioolontluchting belangrijk?  

Als u een goed functionerend rioolstelsel wilt hebben is rioolontluchting van belang. Door beweging van het water ontstaat er drukverschil in de leiding. Hierdoor is het mogelijk dat de sifon wordt leeggezogen. Om stank te voorkomen moet er altijd een laagje water in de sifon blijven staan. Met rioolontluchting voorkomt u dat dit wordt leeggezogen. Groeneveld Riooltechniek is een vakspecialist en weet precies wat hiervoor nodig is. We komen graag bij u langs. Door uw riool te laten ontluchten voorkomt u problemen in de toekomst.  

Hoe voorkomt u een verstopt riool?  

Laat uw riool tijdig reinigen door een professioneel bedrijf en voorkom hiermee verstoppingen en andere problemen. Zorg ervoor dat u geen grote objecten doorspoelt en spoel geen spullen door die hier niet geschikt voor zijn. Door vervuiling in het riool kunnen er verstoppingen en stankoverlast ontstaan. Hoe goed een riool ook is aangelegd, soms ontstaat er toch vervuiling. De riolering laten reinigen is dan dé oplossing. Als u Groeneveld Riooltechniek uw riool laat reinigen bent u verzekerd van een schoon riool. Zo voorkomt u verstoppingen en blijft uw riool in een goede staat. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het reinigen van de riolering? Vul dan het contactformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op.  

Voor welke opdrachtgevers werkt Groeneveld Riooltechniek? 

Groeneveld Riooltechniek werkt voor verschillende opdrachtgevers, waaronder:  

  • Bedrijven 
  • Bijzonderheden 
  • Overheden 
  • Woningbouwverenigingen  
  • VvE’s 

Dit maken we mogelijk door met ervaren vakmensen te werken die over de benodigde kennis beschikken en met het juiste gereedschap werken. Onze professionals werken met speciale ontstoppingswagens die uitgerust zijn met een hogedrukpomp, freesmachines voor diverse diameters riool, klein materiaal PVC en kleuren riool camera. Kortom: we hebben alles bij de hand om uw probleem te verhelpen en u de beste kwaliteit en reinigingsservice aan te bieden.  

Voor welke diensten kunt u bij Groeneveld Riooltechniek terecht?  

Naast het onderhouden en reinigen van riolering kunt u bij ons terecht voor:   

Wilt u meer informatie over deze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Als specialist maken we gebruik van moderne materialen en technieken en garanderen we het volgende:  

  • Efficiency  
  • Kwaliteit 
  • Laag houden van de kosten 
  • Snel opsporen van het probleem  
  • Voorkomen van problemen in de toekomst  

Of het nu gaat om bedrijven of particulieren, voor rioolreiniging zijn we uw aangewezen partner. Neem contact met ons op en maak een afspraak. 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.