Alblasserdam

Rioolcamera in Alblasserdam brengt de status van het riool duidelijk in beeld

Is het tijd om een inspectie uit te laten voeren aan het hoofdriool van uw woning? Is deze telkens verstopt en ruikt u vreemde geuren? Met een rioolcamera in Alblasserdam kan Groeneveld Riooltechniek u goed van dienst zijn voor een inspectie. Wij voeren zowel inspecties uit aan huisaansluitingen als hoofdriolen. Daarnaast voeren wij ook controles uit bij nieuwbouwopleveringen met een rioolcamera in Alblasserdam. Alle inspecties worden uitgevoerd met behulp van onze, van zonne-energie gebruik makende, camerabus. Deze bus is uitgerust met twee rijdende camera's, een kummert camera, een zender en ontvanger. Door een rioolcamera inspectie in Alblasserdam uit te voeren komen we achter de oorzaak van de terugkerende verstoppingen. De beelden die door de rioolcamera in Alblasserdam worden gemaakt kunnen wij opnemen. Zo kunt u zelf zien of de verstopping wordt veroorzaakt door:

  • Verzakkingen
  • Afgebroken afvoeren
  • Scheuren
  • Tegenschot
  • Verkeerde montage

Voor al deze problemen heeft Groeneveld Riooltechniek een passende oplossing.

Waarom rioolcamera’s?

Een rioolcamera in Alblasserdam is een effectief middel om rioleringen mee te inspecteren. De buiswand, inlaten en voegen van riolen met een diameter van 50 mm tot 800 mm kunnen nauwkeurig bekeken worden. Tevens kunnen de beelden die door de rioolcamera in Alblasserdam gemaakt worden, vast worden gelegd op een DVD en in een rapportage. Bestanden worden aangeleverd in SUF RIB formats. Een rioolcamera in Alblasserdam kan op afstand bestuurd worden en wordt via een scherm in de bus gevolgd. Zo kunnen wij op een afstand zien wat de oorzaak van de verstopping is.

Kummert rioolcamera

Deze rioolcamera in Alblasserdam is een 360˚ draaibare en roterende camera. Wanneer uw riool zich in een lastig bereikbare en kleine ruimte bevindt is deze uitermate geschikt. Deze rioolcamera in Alblasserdam is namelijk speciaal ontwikkeld voor kleine ruimtes en zware omstandigheden.

Kwaliteit

Wanneer u kiest voor een inspectie bij ons met behulp van een rioolcamera in Alblasserdam bent u verzekerd van kwaliteit. Inspecties worden uitgevoerd volgens NEN-EN 3399 / 135082. Voordat wij aan de slag gaan overleggen we met u. Na de inspectie zullen we bekijken wat de oorzaken zijn en hoe we deze eventueel kunnen verhelpen. Afhankelijk van de oorzaak kunt u kiezen voor reparatie, renovatie of vervanging. Met een rioolcamera in Alblasserdam kunnen we de meest passende oplossing kiezen zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw douche, toilet en keuken.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs