Dordrecht

Uw rioolrenovatie in Dordrecht wordt geregeld door Groeneveld Riooltechniek B.V.

Woont u in Dordrecht en is uw riolering toe aan een update? Met een rioolrenovatie even het systeem nalopen om zo grote onderhoudsbeurten te voorkomen? Dan komen de vakmensen van Groeneveld Riooltechniek bij u langs. Zij bekijken het systeem en gaan aan de slag om de riolering te moderniseren voor u.

Waarom is een rioolrenovatie nodig?

Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig: een riolering wordt gebruikt en dus verouderd zij. Net zoals een automotor, die ook regelmatig een beurt nodig heeft, is rioolonderhoud ook noodzakelijk voor een efficiëntie werking. Rioleringen zijn gevoelig voor krachten van binnen- en buitenaf. Van binnenuit krijgen rioleringen te maken dingen die hier niet thuishoren. Bijvoorbeeld wanneer er toch te veel etensresten door de afvoer gespoeld worden. Denk bij krachten van buitenaf aan boomwortels die de rioleringsbuizen teisteren. Een rioolrenovatie zorgt voor het behoud van onder andere uw pand maar ook de straat en uw tuin. De tijd en kosten worden beperkt, omdat de werkzaamheden boven het straatniveau worden teruggebracht tot minimaal of zelf niet nodig zijn. Zo zijn de kosten voor het netjes maken van de straat overbodig.

Ook in Dordrecht kunt u rekenen op Groeneveld

Groeneveld heeft ruim 30 jaar ervaring in riooltechnieken, zij staat in Dordrecht bekend om haar:

  • Scherpe prijzen
  • Goede service
  • Modern apparatuur
  • Geen wachttijden
  • Goede monteurs
  • 24/7 service en bereikbaarheid

Met haar hedendaagse technieken en materialen is uw riolering in mum van tijd weer klaar voor jarenlang gebruik. Een voorbeeld van dergelijk materiaal is het nieuwe hars dat bij een rioolrenovatie gebruikt wordt. Problemen voorkomen? Geen zorgen meer over de staat van uw riool? Neem dan contact op met Groeneveld riooltechnieken voor gehele of gedeeltelijke een rioolrenovatie. Zo voorkomt u kosten en problemen in uw systeem.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.