Schaijk

Toilet verstopt in Schaijk door overmatig gebruik van toiletpapier?

Is uw toilet weer verstopt in uw woning te Schaijk of omgeving? Weet u niet wat u moet doen aan een toilet die verstopt zit in Schaijk? Een toilet dat verstopt is in de buurt van Schaijk kan voor veel overlast zorgen. Kies daarom voor een betrouwbare en deskundige partner. Groeneveld Riooltechniek is u graag van dienst met de meest uiteenlopende riooldiensten waaronder toilet ontstopping. Wij zijn al bijna 40 jaar werkzaam binnen het vak en opereren binnen heel Nederland. Sinds 2000 heeft Groeneveld zich in Werkendam gevestigd onder de naam Groeneveld Riooltechniek B.V. In 2002 kwam hier Groeneveld Industriële Reiniging B.V bij. Als laatste is er in 2011 Groeneveld Relinen/Renovatie B.V. aan toegevoegd. We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld als een toonaangevend bedrijf op het gebied van riooltechniek. Is uw toilet verstopt in de buurt van Schaijk? Of kampt u met andere rioolproblemen? Maak een afspraak.

Oorzaken

Als uw toilet verstopt zit in de buurt van Schaijk kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat de stortbak niet meer goed werkt waardoor deze te langzaam volloopt of juist blijft doorlopen. Ook kan het zijn dat de afvoer van het toilet verstopt zit in Schaijk door opeenhoping van:

  • Toiletpapier
  • Toiletdoekjes
  • Maandverband
  • Tampons
  • Haren

Afhankelijk van de oorzaak als uw toilet verstopt zit in Schaijk zullen we een passende methode inzetten om dit op te lossen. Ons team bestaat uit ervaren monteurs die alle soorten ontstoppingen snel kunnen verhelpen.

Inspectie

Met speciaal apparatuur kunnen we allereerst onderzoeken waardoor uw toilet verstopt zit in de buurt van Schaijk. In overleg kunnen we eventueel ook een grondige rioolinspectie uitvoeren. Hierbij maken we gebruik van rioolcamera’s zodat we het rioolstelsel goed in beeld kunnen brengen. Ook de kwaliteit van de afvoer kunnen we controleren. Indien we verdere schade zien kunnen we daar afspraken over maken. Alles gebeurt geheel in overleg.

Preventief reinigen

Wilt u voorkomen dat uw toilet weer verstopt raakt in de buurt van Schaijk. Als specialist in riooltechniek kunnen we de riolering, afvoeren en leidingen preventief reinigen. Leidingen maken we schoon tot deze weer de gewenste diameters hebben. Wilt u graag een afspraak voor preventief reinigen? Onze hulp nodig bij een toilet die verstopt zit in Schaijk of omgeving? Bel ons voor een afspraak.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs