Megen

Verstopte afvoer in de keuken van uw woning in de buurt van Megen?

Verstopte afvoer in de keuken in uw woning in de buurt van Megen laten verhelpen? Kunt u geen gebruik maken van uw wasbak? Profiteer dan van de calamiteitenservice van Groeneveld Riooltechniek B.V. Wij zijn 24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar en staan klaar met onze servicedienst in Megen en omgeving om uw rioolproblemen en verstoppingen te verhelpen. Met inmiddels bijna 40 jaar ervaring kunnen wij ons met trots dé rioolspecialist van de omgeving noemen. Als rioolspecialist onderscheiden wij ons van andere bedrijven. Zo staan wij bekend om het meedenken, de efficiënte en duurzame werkwijze, kennis en lage kosten. Naast deze aspecten is creativiteit kenmerkend voor ons bedrijf. Ontdek dit zelf en maak een afspraak.

Verstopte afvoer in de keuken laten ontstoppen?

Last van een verstopte afvoer in de keuken? Laat deze dan ontstoppen door dé professional van Megen en omgeving. Ons ervaren team lost uw verstoppingen snel en effectief op met behulp van de modernste technieken. Dit doen wij voor verschillende opdrachtgevers zoals:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Gemeentes
  • Instellingen
  • Woningcorporaties

Voor instellingen en woningcorporaties in Megen en omgeving bieden wij de mogelijkheid om speciale contracten af te sluiten. Met een op maat gemaakt contract bent u zeker van goed onderhoud aan het riool en een uitstekende 24uurservice. Indien u last heeft van een verstopte afvoer in de keuken komen wij direct bij u langs.

Verstopte afvoer in de keuken verhelpen

Loopt het water in de wasbak niet meer weg? Last van een verstopte afvoer in de keuken? Helaas is dit in vrijwel elk huishouden een bekend probleem. Indien u dit probleem snel wilt laten verhelpen kunt u het beste de specialist van Megen en omgeving inschakelen. Ons ontstoppingsteam zorgt er direct voor dat het water binnen mum van tijd weer weg kan lopen. Bekijk onze website voor het juiste telefoonnummer.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs