Werkendam

Wastafel verstopt in Werkendam? Laat de oorzaak verhelpen

Heeft u problemen met de riolering? Is uw wastafel verstopt in de buurt van Werkendam? Bel dan de spoedservice van Groeneveld Riooltechniek. Wij staan 24/7 voor u klaar. Voor alle soorten verstoppingen en problemen met de riolering zijn wij uw partner. Wij werken in de buurt van Werkendam en omgeving en komen direct bij u langs als uw wastafel verstopt zit. Als ervaren specialist in riooltechniek werken wij uitsluitend met modern materiaal. Heeft u een noodreparatie? Dan staan wij direct voor u klaar. Omdat wij van te voren duidelijke prijsafspraken te maken weet u altijd waar u aan toe bent. Komen we onverwachts toch meerdere gebreken tegen dan zullen wij dit met u overleggen. Groeneveld staat ook bekend als vooruitstrevend. Zo maken onze buitendienstmedewerkers gebruik van een Ipad. Hierop geven zij informatie over de werkzaamheden die ze hebben uitgevoerd. De klant ziet in een duidelijk overzicht wat er is uitgevoerd en kan hierna de bon aftekenen. Profiteer van vele voordelen en schakel ons in als uw wastafel verstopt zit in Werkendam.

Verstoppingen

De wastafel kan verstopt raken in uw woning te Werkendam. Haren, zeepresten, tandpasta en meerdere dingen kunnen verstopt raken in de syfon. Het gevolg is dat uw wastafel verstopt raakt in Werkendam en het water slecht weg loopt. Heeft u zelf al vele ontstoppingsmiddelen gebruikt? Werkt dit niet? Dan komen wij graag bij u langs voor:

  • Inspectie
  • Reinigen
  • Ontstoppen
  • Advies

Bespaar tijd, moeite en frustratie en neem direct contact met ons op. Wij lossen dit probleem nauwkeurig op. Allereerst stellen we de oorzaak vast en bieden een duurzame oplossing. Na het ontstoppen geven we u advies om dit in de toekomst te voorkomen. Zo zorgen we ervoor dat uw wastafel niet verstopt raakt in de buurt van Werkendam.

Waarom een loodgieter?

Wanneer een wastafel verstopt zit in Werkendam kunt u dit meestal niet zelf ontstoppen. Misschien verhelpt u het probleem tijdelijk maar de oorzaak is niet bestreden. Kies daarom voor een ervaren loodgieter. Groeneveld Riooltechniek zorgt voor een duurzame oplossing die voorkomt dat uw wastafel verstopt raakt in Werkendam.

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u advies of hulp omdat uw wastafel verstopt zit in Werkendam? Neem gerust contact op. Op onze website kunt u tevens onze referenties bekijken.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs