Zoetermeer

Wastafel verstopt in Zoetermeer? Laat de oorzaak verhelpen

Is uw wastafel verstopt in de buurt van Zoetermeer? Bel dan de spoedservice van Groeneveld Riooltechniek. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Voor alle soorten verstoppingen en problemen met de riolering zijn wij uw partner. Wij werken al 40 jaar in de buurt van Zoetermeer en omgeving en komen direct bij u langs als uw wastafel verstopt zit. Als ervaren specialist in riooltechniek werken wij uitsluitend met modern materiaal.

Groeneveld staat bekend in Zoetermeer en omstreken als een betrouwbare partner voor het oplossen van o.a. verstopte wastafels. Dit omdat wij duidelijk en transparant zijn in onze prijzen. Prijzen voor het ontstoppen van de wastafel spreken wij altijd van te voren met u af. Dit zorgt ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent. Komen wij toch gebreken tegen die meer kosten met zich meebrengen? Dan bespreken we deze eerst met u.
Verder handelen wij vooruitstrevend bij het hele administartieproces van een verstopte wastafel. Onze collega's noteren alles via de Ipad. We noteren wat de problemen en werkzaamheden waren, wat de kosten hiervan zijn etc. etc. Hier wordt ook gelijk de bon afgetekend.

Laat nu uw verstopte wastafel in Zoetermeer ontstoppen door Groeneveld!

Wastafel verstoppingen oplossen in Zoetermeer

Een wastafel verstopping wordt vaak veroorzaakt door: haren, zeepresten, tandpasta en meer. Deze kunnen namelijk verstopt raken in de syfon. Het gevolg is dat uw wastafel verstopt raakt in Zoetermeer en het water slecht weg loopt. Dit is misschien het moment dat u zelf ontstoppingsmiddelen uitprobeert? Mocht dit niet werken of wilt u snel dé oplossing hebben voor de verstopte wastafel, dan komen wij graag bij u langs. We kunnen onderandere het volgende voor u betekenen:

Wanneer de wastafel niet meer door loopt en het water blijft staan, belt u Groeneveld. Zo bespaart u tijd, moeite en boven al frustratie. Wij lossen dergelijke problemen dagelijks op. We zullen dan ook uw wastafel probleem nauwkeurig oplossen.

Wij beginnen met het vaststellen van de oorzaak waarna we een duurzame oplossing bieden. Na het ontstoppen en oplossen van het probleem, geven we u advies om dit in de toekomst te voorkomen. Zo zorgen we ervoor dat uw wastafel niet nog eens verstopt raakt in de buurt van Zoetermeer.

Krijgt u de wastafel verstopping niet opgelost? Bel de loodgieter

Wanneer een wastafel verstopt zit in Zoetermeer kunt u dit meestal niet zelf ontstoppen. Misschien verhelpt u het probleem tijdelijk maar de oorzaak is niet bestreden. Kies daarom voor een ervaren loodgieter. Groeneveld Riooltechniek zorgt voor een duurzame oplossing die voorkomt dat uw wastafel verstopt raakt in Zoetermeer.

Vragen over de verstopping van uw wastafel?

Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u advies of hulp omdat uw wastafel verstopt zit in Zoetermeer? Neem gerust contact op. Op onze website kunt u tevens onze referenties bekijken.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs