Breda

Wateroverlast in huis in de buurt van Breda?

Wateroverlast in huis in Breda? Loopt het water in de badkamer, keuken of toilet niet goed meer weg? Dit kan een gevolg zijn van een verstopping in uw afvoer.

Wateroverlast in huis in de buurt van Breda is bijzonder vervelend en vaak niet op eenvoudig op te lossen. Dat betekent vaak dat u een loodgieter in moet schakelen. In Breda en omgeving is Groeneveld Riooltechniek B.V. uw specialist. Wij zijn inmiddels al bijna 40 jaar actief om wateroverlast te verhelpen voor zowel particulieren als voor bedrijven en de overheid. De kans is dan ook groot dat u één van onze collega's heeft zien rijden in de omgeving van Breda.

Wat begonnen is als klein bedrijf, is vandaag de dag uitgegroeid tot hét loodgietersbedrijf van Breda en omgeving. Indien u een specialist zoekt bij wateroverlast in huis zijn wij u graag van dienst. Groeneveld staat voor een aanpak die efficiënt en duurzaam is. De kosten van de opdrachtgever mogen niet meer bedragen dan strikt noodzakelijk. Hierin onderscheiden wij ons van anderen.

Wateroverlast in uw huis in Breda door een lekkage

Wateroverlast in huis komt altijd ongelegen en is bijzonder irritant. Heeft u wateroverlast in de buurt van Breda? Dan kunt u voor de snelle oplossing kiezen: Groeneveld Riooltechniek. Wij komen het probleem snel oplossen. Het is in zo een geval van belang om allereerst de oorzaak op te sporen. Zo kan wateroverlast in huis ontstaan door lekkage aan:

  • Leidingen
  • CV
  • Sanitair

Wat de oorzaak ook is, onze monteurs weten altijd een passende oplossing te vinden. Wanneer de oorzaak van de wateroverlast gevonden is, maken wij gebruik van moderne technieken en materialen om de oorzaak te verwijderen. Door hier gebruik van te maken kunnen wij snel werken en de kosten laag houden. Iets wat wenselijk is voor onze klanten.

Wateroverlast in huis laat u vakkundig en snel oplossen

Wateroverlast in huis? Bel 24/7 naar Groeneveld en laat het probleem snel en vakkundig oplossen. Na de grondige inspectie zullen wij nauw met u overleggen welke maatregelen er nodig zijn en wat de bijkomende kosten zullen zijn. Zo bent u vooraf goed op de hoogte. Onze buitendienstmedewerkers maken gebruik van een Ipad. Hierop geven zij informatie over de werkzaamheden die ze hebben uitgevoerd. Zo ziet u in een duidelijk overzicht wat er is uitgevoerd.

Meer informatie? Een afspraak? Laat uw gegevens achter via onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.