Industriële Reiniging

Industriële reiniging vraagt om professionele technieken, vakkundigheid en ervaring. Groeneveld Industriële Reiniging BV levert een totaalpakket van vele soorten werkzaamheden. Naast het reinigen van hoofdriolen, persleidingen (via aqua-air), straatkolken, IBA-systemen, septictanks, vetvangers, olie-afscheiders, pompputten, rioolgemalen en vervuilde kruipruimtes houden wij ons ook bezig met het onderhouden van de Nederlandse snelwegen.

Rioolreinigingsservice door vakmensen met stevig materiaal

Ons team bestaat dan ook uit echte vakmensen die met gedegen kennis en het juiste gereedschap werken. Op deze wijze verzekeren wij u van de beste service en kwaliteit. Daarnaast zijn onze riool ontstoppingswagens uitgerust met een hogedrukpomp, freesmachines voor diverse diameters riool, klein materiaal PVC en kleuren riool camera.
Hierdoor kunnen wij vrijwel alle verstoppingen van het riool, zonder problemen en met een minimum aan overlast, oplossen. Last van stankproblemen? Ook dat verhelpen wij!

Onze werkzaamheden passen wij aan uw wensen aan. Zo kunnen wij industriële reiniging op de tijdstippen uitvoeren die u het beste uitkomen. Wij maken industriële omgevingen goed schoon volgens de gestelde normen.

VCA medewerkers inzetten voor de productie-industrie, bedrijfsterreinen en reinigen tijdens productiestops. Groeneveld reinigt het allemaal.

Het machinaal laten vegen van de straat en parkeerterrein draagt bij aan een betere uitstraling en voorkomt problemen met kolken en putten.

Straat- en troittoirkolken reinigen wij bij Groeneveld al sinds jaar en dag. Kies voor contract- of afroepbasis.

Aqua-air is de 'oplossing' van Groeneveld voor een verstopte persriolering. Door met de lucht het water door de leiding te persen, wordt vuil verwijderd.

Beerputten of septic tanks, ze moeten periodiek worden geleegd. Vraag Groeneveld om uw tank te legen. Dit kan op contract- of afroepbasis.

Een rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI), zuivert het afvalwater. Ook dit systeem zelf moet regelmatig goed schoon worden gemaakt voor een efficiënte werking.

Gebruikt u een vetafscheider om afvalwater te zuiveren? Groeneveld Industriële Reiniging B.V. voert dit vet, op periodieke basis, af volgens de gestelde normen.

Vieze straten en vuil terrein leiden tot verstopte straatkolken en putten. Door uw terrein grondig te reinigen voorkomt u verdere problemen met de afvoer van het regenwater.

Graffiti laat u professioneel verwijderen door het team van Groeneveld. Hoe sneller wij de teksten en afbeeldingen schoonmaken hoe mooier het resultaat.

Met de gladheidsbestrijding van Groeneveld voorkomt u val- en uitglijd risico. Wij maken wegen, parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen sneeuw vrij en veilig.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs