Blokken met alt url [Industriële reiniging ]

Industriële reiniging

Bekijk onze werkzaamheden op het gebeid van industriële reiniging 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Industriële reiniging vraagt om professionele technieken, vakkundigheid en ervaring. Groeneveld Industriële Reiniging BV levert een totaalpakket van vele soorten werkzaamheden. Naast het reinigen van hoofdriolen, persleidingen (via aqua-air), straatkolken, IBA-systemen, septictanks, vetvangers, olie-afscheiders, pompputten, rioolgemalen en vervuilde kruipruimtes houden wij ons ook bezig met het onderhouden van de Nederlandse snelwegen.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

ndustriële reiniging is één van onze specialistische vormen van schoonmaak. Dit voeren wij uit binnen de chemische industrie, één van de grootste industrieën van ons land. Onze ervaren en VCA gediplomeerde medewerkers voeren alle voorkomende schoonmaak gerelateerde werkzaamheden uit ten behoeve van:

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Binnenkort meer informatie.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wij zijn u graag van dienst bij de volgende activiteiten:Ontstoppen/ reinigen hoofdriolen Ontstoppen/ reinigen persleidingen (via aqua-air) Ledigen straatkolken Ledigen IBA-systemen/ septictanks Ledigen/ reinigen vetvangers

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Groeneveld Industriële Reiniging B.V. is al vele jaren een betrouwbare partner op het gebied van machinale reiniging van straat- en troittoirkolken.Tot onze opdrachtgevers behoren lokale en provinciale overheden, non-profit instellingen en de particuliere sector. Reiniging vindt plaats op contract- en afroepbasis.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Aqua-air is de 'oplossing' van Groeneveld voor een verstopte persriolering. Met behulp van onze unit zuigen we de pompput leeg en tillen de pomp uit de put. Op de aansluiting van de pomp sluiten wij onze installatie aan en schakelen deze in. Hierdoor wordt er water met afgestelde lucht door de leiding heen gepompt.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Vooral bij oude huizen komen wij ze nog regelmatig tegen, de beerputten. Vroeger werd de riolering vaak aangesloten op een in de volksmond genaamde beerput of septic tank. Het doel van deze put was het reinigen van het huishoudelijk afvalwater. Het afvalwater word door de septic tank gevoerd waardoor het slib (de vervuiling) gaat drijven of bezinken.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Een rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI), zuivert het afvalwater van alle gebruikers welke op het rioolsysteem zijn aangesloten. Het inkomende vuilwater wordt in de installatie in een aantal stappen gezuiverd. Na de zuivering van het water komen andere stoffen vrij, met name slib, dat soms een nieuwe bestemming krijgt. Om deze installaties professioneel te laten reinigen kunt u het beste een specialist inschakelen.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Bij veel bedrijven zoals horecagelegenheden zijn vetafscheiders geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de afvoer van het afvalwater geschiedt volgens wettelijke normen. Groeneveld Industriele Reiniging B.V. kan tegen zeer scherpe tarieven periodiek uw vet inzamelen en afvoeren naar erkende verwerkingsinstallaties.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Enige jaren geleden is het dienstenpakket van Groeneveld uitgebreid met de reiniging van straatkolken en putten. Uit de ervaringen met deze activiteit blijkt dat de vervuiling van het terrein/ de weg vaak de oorzaak is van verstopte en overvolle kolken.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Ongewenste teksten en afbeeldingen worden op diverse ondergronden gespoten. Omdat graffiti in de ondergrond trekt dient dit zo spoedig mogelijk verwijderd te worden.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Sneeuw, ijs en ijzel. Deze winterse fenomenen kunnen adembenemend mooi zijn maar ook bijzonder gevaarlijk. Met de gladheidsbestrijding van Groeneveld voorkomt u val- en uitglijd risico. Wij maken wegen, parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen sneeuw vrij en veilig.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs