Rioolinspectie van uw leidingen  

Heeft u last van een vervelende rioollucht in uw woning of bedrijfspand? Dan kan dit enkele oorzaken hebben. Om u de beste oplossing te kunnen bieden, komen we graag bij u langs op locatie. Vaak is een verstopt riool de oorzaak van een vervelende lucht. Bij Groeneveld Riooltechniek brengen we de problemen voor u in kaart en kunnen we u voorzien van het beste advies. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de oorzaak waarom uw riool telkens verstopt zit, met welke mankementen uw riool te maken heeft, wat de kwaliteit van uw riool is, de standleidingen en waar de stankoverlast precies vandaan komt. Bij het controleren van het riool brengen we de actuele status van het riool in kaart. De gebreken van uw riolering worden zorgvuldig in kaart gebracht. We kijken naar de schades, scheuren, wortelgroei en de oorzaak van de stank. Met behulp van een passend plan, voorzien we u van de beste behandelwijze voor het oplossen van de gevonden problemen.  

Rioolinspectie met behulp van een rioolcamera  

Onze inspecties voeren we uit met een speciale rioolcamera.  

Onze rioolcamera bekijkt: 

  • De buiswand; 
  • De voegen; 
  • De inlaten van het riool. 

In onze bus kunnen we de camera volgen op een beeldscherm, zodat we alle mankementen direct kunnen identificeren. Onze jarenlange ervaring helpt ons met het herkennen van alle problemen. 

Een stankinspectie van uw riool  

Een stinkend riool kent verschillende soorten oorzaken. Vaak komt het voor dat de afvoer verzakt is en hierdoor losraakt van de buitengevel. Ook de wortelgroei is een bekende boosdoener, want de wortelgroei zorg dat de riolering kapot kan gaan. Om de oorzaak van de stank op de sporen, kunnen we gebruik maken van onze rookmachines. Groeneveld Riooltechniek achterhaald het probleem snel en verhelpt uw rioollucht.  

Onze rioolinspectie brengt de staat van uw riolering in kaart  

Een groot deel van de problemen in de rioleringen zijn lastig op te sporen, zeker wanneer u dit zelf wilt doen. Met behulp van de juiste inspectie, kunnen we de problemen met uw riolering in kaart brengen en oplossen. Met onze speciale rioolcamera kunnen we uw riolering keuren op bijvoorbeeld de kwaliteit.  

Hiernaast kijken we naar verschillende problemen zoals:  

Heeft u steeds opnieuw last van een verstopt riool en weet u niet wat de oorzaak hiervan is? Neem dan gerust contact op met Groeneveld Riooltechniek voor een inspectie van uw riool. Wij komen graag bij u langs voor een uitgebreide inspectie. Heeft u vragen? Wij geven antwoord op al uw vragen, geven tips en controleren de kwaliteit van uw riolering. We kijken onder andere naar hoe uw riool is aangesloten, waar de schade zich bevindt en wat u kunt doen om het probleem op te lossen.  

Over Groeneveld Riooltechniek  

Groeneveld Riooltechniek is al bijna 40 jaar werkzaam in de riooltechniek. In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid van een lokaal bedrijf tot een bedrijf dat werkzaam is in heel Nederland. Sinds het jaar 2000 zijn we gevestigd in Werkendam. Groeneveld Riooltechniek is een vooruitstrevend bedrijf dat zich specialiseert in riooltechniek. We denken met u mee op alle mogelijke manieren en maken dit graag concreet. Wij geloven dat problemen op verschillende mogelijke manieren kunnen worden opgelost. Onze aanpak is niet alleen effectief, maar ook duurzaam. Als opdrachtgever betaalt u niet meer dan strikt noodzakelijk is. Dit vraagt van onze medewerkers kennis/ creativiteit en laat dit nu net ons kenmerk zijn. 

Als vooruitstrevend bedrijf voorzien we onze medewerkers van een iPad. Hiermee kunnen ze u informeren over alle werkzaamheden. Als klant krijgt u direct een duidelijk overzicht en u kunt na afloop een bon aftekenen. Deze informatie sturen we direct naar het hoofdkantoor, waardoor de gegevens zo snel mogelijk up-to-date zijn. Ook gemeenten en woningbouwverenigingen kunnen gemakkelijk werkbonnen controleren.  

In oude steden of dorpskernen zijn vaak de locaties van het stelsel niet, of onvoldoende in kaart gebracht. Met behulp van opsporingsapparatuur worden deze ?verloren? delen van het riool weer gelokaliseerd en compleet in beeld gebracht.

Alle inspecties worden uitgevoerd met behulp van onze, van zonne-energie gebruik makende, camerabus. Deze bus is uitgerust met twee rijdende camera's, een kummert camera en een zender en ontvanger.

Wanneer er een hinderlijke rioollucht in uw woning of bedrijf aanwezig is kan Groeneveld Riooltechniek de oorzaak achterhalen door middel van een rookinspectie. De rookinspectie helpt bij het bepalen van de plaats van de lekkage. Een inspectie met behulp van rook geeft minimaal breek- en graafwerk.

Onze NEN-EN-135082 & NEN-3399 gecertificeerde rioolinspecteur

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs