Riool inspectie, snel en vakkundig uitgevoerd

Last van een nare rioollucht in uw woning of bedrijf? Laten we beginnen met de gebreken in kaart te brengen door middel van een rioolinspectie. Hierbij kijken we naar:

  • Waarom is het riool telkens verstopt?
  • Hoe is de kwaliteit van het riool en de standleidingen?
  • Waar precies bevindt zich het mankement in het riool?

Bij een rioolinspectie worden er opnames gemaakt van het riool om de actuele status in kaart te brengen. Gebreken worden duidelijk in kaart gebracht wanneer wij een rioolinspectie uitvoeren. Voorbeelden van deze gebreken zijn schades, scheuren, stank en wortelgroei. Wanneer wij een rioolinspectie bij u uitgevoerd hebben, ontvangt u van ons een passend plan met advies over de behandelwijze van de geconstateerde problemen.

Rioolinspectie met behulp van een rioolcamera

De inspecties voeren wij uit met een speciale camera. Met behulp van deze rioolcamera kunnen de buiswand, voegen en inlaten van het riool bekeken worden. In onze bus wordt de camera gevolgd op een beeldscherm en worden alle mankementen snel ontdekt. Door de ervaring die wij hebben herkennen we veel problemen.

Stankinspectie van het riool

Een stinkende afvoer of riolering kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat de riolering of afvoer verzakt is en loskomt van de buitengevel. Een andere oorzaak is wortelgroei, dit zorgt ervoor dat de riolering kapotgaat en zo zijn er nog vele andere mogelijke oorzaken. Groeneveld Riooltechniek kan bij een rioolinspectie speciale rookmachines inzetten. Dankzij onze stankinspectie kunnen wij snel en eenvoudig de oorzaak van de stank lokaliseren. Op deze manier kunnen wij het probleem snel oplossen en zal de stankoverlast snel verholpen worden. Voor vragen over stankinspectie of over een van onze andere services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

In oude steden of dorpskernen zijn vaak de locaties van het stelsel niet, of onvoldoende in kaart gebracht. Met behulp van opsporingsapparatuur worden deze ?verloren? delen van het riool weer gelokaliseerd en compleet in beeld gebracht.

Alle inspecties worden uitgevoerd met behulp van onze, van zonne-energie gebruik makende, camerabus. Deze bus is uitgerust met twee rijdende camera's, een kummert camera en een zender en ontvanger.

Wanneer er een hinderlijke rioollucht in uw woning of bedrijf aanwezig is kan Groeneveld Riooltechniek de oorzaak achterhalen door middel van een rookinspectie. De rookinspectie helpt bij het bepalen van de plaats van de lekkage. Een inspectie met behulp van rook geeft minimaal breek- en graafwerk.

Onze NEN-EN-135082 & NEN-3399 gecertificeerde rioolinspecteur

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs