Rioolinspectie van uw leidingen 

Heeft u last van een nare rioollucht in uw huis of bedrijfspand? Dit kan een aantal oorzaken hebben. Om u de beste oplossing te kunnen bieden, komen we graag bij u op locatie. Vaak is een verstopt riool de oorzaak van een vervelende lucht. Bij Groeneweg Riooltechniek brengen we de problemen in kaart en voorzien we u van het beste advies. Zo kijken we bijvoorbeeld waarom uw riool telkens verstopt zit, met welke mankementen uw riool te maken heeft, wat de kwaliteit van uw riool en de standleidingen is en waar de stankoverlast precies vandaan komt. Bij het controleren van het riool brengen we de actuele status van het riool in kaart. De gebreken van uw riolering worden zorgvuldig in kaart gebracht. We kijken naar schades, scheuren, wortelgroei en de oorzaak van de stank. Met behulp van een passend plan voorzien we u van een plan voor de beste behandelwijze voor het oplossen van de gevonden problemen.  

Rioolinspectie met behulp van een rioolcamera 

Onze inspecties voeren we uit met behulp van een speciale rioolcamera. Deze rioolcamera bekijkt de buiswand, de voegen en de inlaten van het riool. In onze bus volgen we de camera op een beeldscherm, zodat we alle mankementen direct kunnen identificeren. Onze jarenlange ervaring helpt ons met het herkennen van problemen.  

Een stankinspectie van uw riool 

Een stinkend riool kent verschillende oorzaken. Vaak komt het voor dat de afvoer verzakt is en hierdoor losraakt van de buitengevel. Ook wortelgroei is een bekende boosdoener, want wortelgroei zorgt dat de riolering kapotgaat. Om de oorzaak van de stank op te sporen, kunnen we gebruikmaken van onze rookmachines. Wij komen snel achter het probleem en verhelpen de stank hierdoor ook snel.  

Onze rioolinspectie brengt de staat van uw riolering in kaart 

Een groot deel van de problemen in de riolering zijn lastig om op te sporen, zeker wanneer u dit zelf wilt doen. Met behulp van de juiste inspectie kunnen wij de problemen met uw riolering in kaart brengen en oplossen. Met onze speciale rioolcamera kunnen wij u riolering keuren op kwaliteit. Hiernaast kijken wij naar verschillende problemen, zoals: 

  • Lekkages 
  • Corrosie 
  • Slijtage 
  • Verstoppingen 
  • Verontreiniging 
  • Kwaliteit 

Heeft u steeds opnieuw last van een verstopt riool en weet u niet waar deze verstopping steeds vandaan komt? Neem dan contact op met Groeneveld Riooltechniek voor een inspectie van uw riool. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inspectie. Wij geven u dan antwoord op al uw vragen en controleren de kwaliteit van uw riolering. We kijken onder andere naar hoe uw riool is aangesloten, waar de schade zich bevindt en wat u kunt doen om problemen op te lossen.  

Over Groeneveld Riooltechniek 

Groeneveld Riooltechniek is al bijna 40 jaar werkzaam in de riooltechniek. Onderhand zijn we uitgegroeid van een lokaal bedrijf tot een bedrijf dat werkzaam is in heel Nederland. Sinds 2000 zijn we gevestigd in Werkendam. Groeneveld Riooltechniek is een vooruitstrevend bedrijf dat zich specialiseert in riooltechniek. We staan voor het meedenken op alle mogelijke manieren en maken dit graag concreet. Wij geloven dat problemen op verschillende mogelijke manieren kunnen worden opgelost. Onze aanpak is niet alleen effectief, maar ook duurzaam. Als opdrachtgever betaalt u niet meer dan strikt noodzakelijk is. Dit vraagt van onze medewerkers kennis en creativiteit en dit is nou net ons kenmerk.  

Als vooruitstrevend bedrijf voorzien we onze medewerkers van een iPad. Hiermee kunnen zij u informeren over alle werkzaamheden. Als klant krijgt u een duidelijk overzicht en kunt u na afloop direct een bon aftekenen. Deze informatie sturen wij direct naar het hoofdkantoor, waardoor de gegevens zo snel mogelijk up-to-date zijn. Ook gemeenten en woningbouwverenigingen kunnen gemakkelijk de werkbonnen controleren.  

In oude steden of dorpskernen zijn vaak de locaties van het stelsel niet, of onvoldoende in kaart gebracht. Met behulp van opsporingsapparatuur worden deze ?verloren? delen van het riool weer gelokaliseerd en compleet in beeld gebracht.

Alle inspecties worden uitgevoerd met behulp van onze, van zonne-energie gebruik makende, camerabus. Deze bus is uitgerust met twee rijdende camera's, een kummert camera en een zender en ontvanger.

Wanneer er een hinderlijke rioollucht in uw woning of bedrijf aanwezig is kan Groeneveld Riooltechniek de oorzaak achterhalen door middel van een rookinspectie. De rookinspectie helpt bij het bepalen van de plaats van de lekkage. Een inspectie met behulp van rook geeft minimaal breek- en graafwerk.

Onze NEN-EN-135082 & NEN-3399 gecertificeerde rioolinspecteur

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs