Rioolreparatie en renovatie 

Voor het behoud van uw rioolstelsel van uw bedrijfspand of woning, is het tijdig renoveren en repareren van het riool essentieel. Het rioolstelsel van een pand of woning, wordt bijna altijd aangesloten op de riolering die tijdens de bouw is aangelegd. Hier wordt echter later meestal niet meer naar gekeken. Door het tijdig renoveren en repareren van uw riool, kunt u dergelijke problemen voorkomen.  

Denk hierbij aan: 

  • Lekkages
  • Verstoppingen
  • En meer. 

De bovenstaande problemen schelen u in de toekomst een hoop tijd, maar ook kosten. Het is daarom verstandig om op tijd te zijn met het renoveren van uw riool. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en te kunnen inzien welke diensten van toepassing kunnen zijn! 

Riool reparatie: riool uitdagingen nemen we graag aan! 

Groeneveld Riooltechniek gaat geen uitdaging uit de weg! In overleg met u kunnen we kijken naar de mogelijkheden, om oude delen van uw riool te vervangen door nieuwe stukken te plaatsen. Door het vervangen van een deel van het riool, verkleint u de kans op zowel lekkages als verstoppingen. De werkzaamheden kunnen we uitvoeren zonder gelijk uw hele rioolstelsel te hoeven aanpassen. Mits het probleem zich in een specifiek gedeelte van uw stelsel bevindt. Het kan uiteraard voorkomen dan een reparatie aan het riool noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld komen door enkele factoren.  

Denk hierbij aan: 

  • Het te laat vervangen van de slechte stukken van uw riolering
  • Slecht gebruik van het riool
  • Door wortels van bomen, struiken, planten die rondom uw rioolstelsel zijn gegroeid. 

Het achterhalen van de oorzaak kan lastig zijn en dat begrijpen we als geen ander. Ons gespecialiseerde team helpt u dan ook graag bij het achterhalen van de oorzaak.  

Rioolreparatie uitvoeren, maar geen kruipruimte? 

Als er een probleem optreedt met het rioolstelsel, maar uw bedrijfspand of woning heeft geen kruipruimte? Dan kunnen we dit probleem alsnog verhelpen, want we spreken dan van de term tunnelen. Hierbij creëren we zelf een tunnel/kruipruimte onder uw bedrijfspand of woning. Op deze manier lossen we het probleem voor u op, zodat u vervolgens weer het comfort heeft van een goed werkend rioolstelsel.  

Riool inspectie: andere diensten 

Groeneveld Riooltechniek is gespecialiseerd op het gebied van verstoppingen en meer. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van uw woning. Wilt u graag een rioolinspectie laten uitvoeren door ons? Wij zijn u graag van dienst. Wanneer een camera inspectie niet van toepassing is, kunnen we ook andere diensten verrichten. Wij doen er alles aan dat uw riool na afloop weer optimaal werkt! 

Denk hierbij aan diensten zoals: 

Over groeneveld Riooltechniek 

Groeneveld Riooltechniek is een lokaal bedrijf dat is uitgegroeid tot een bekend begrip in de rioolwereld. Inmiddels helpen we diverse klanten al bijna 40 jaar met verschillende soorten problemen. Ons vakkundige team werkt met passie en doet er alles aan om u goed van dienst te zijn.  

Interesse in een riool reparatie of renovatie, om problemen preventief uit de weg te gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Groeneveld Riooltechniek gaat vakkundig te werk en levert een snelle service voor uw rioleringsstelsel. Wij voeren onze taken uit in overleg met u, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Historische panden, oude en gedateerde (flat)gebouwen worden vaak gerenoveerd. Wanden, vloeren, plafonds, elektrische installatie, kozijnen, deuren en ramen. Alles wordt aangepakt!

Bij zowel het ontstoppen, inspecteren en reinigen van riolen komen vaak mankementen aan het licht. Onze gespecialiseerde reparatieteams kunnen deze herstellen.

Binnenkort meer informatie.

Met deelrenovatie is het mogelijk om beschadigde delen van het riool te repareren door een pointliner te plaatsen. In een riolering van Ø 75mm tot en met Ø 315mm is het mogelijk om de beschadiging volledig zonder graaf- of sloopwerkzaamheden te repareren. Deze methode noemen we relinen en is in te zetten bij schadegevallen zoals lekkages, doorboringen en scheuren en is ook mogelijk wanneer er nog water in het riool staat.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs