Rioolreparatie en renovatie

Voor behoud van uw rioolstelsel van uw bedrijfspand of woning is het tijdig renoveren en repareren van het riool essentieel. Het rioolstelsel van een pand of huis wordt bijna altijd aangesloten op de riolering die tijdens de bouw is aangelegd. Hier wordt later meestal niet meer naar gekeken. Door het tijdig renoveren en repareren van uw riool kunt u dergelijke problemen voorkomen, denk hierbij aan lekkages, verstoppingen en meer.

Riool uitdagingen nemen wij graag aan!

Groeneveld Riooltechniek gaat geen uitdaging uit de weg! In overleg met u kunnen we kijken naar de mogelijkheden om oude delen van uw riool te vervangen door nieuwe stukken te plaatsen. Door het vervangen van een deel van het riool verkleint u de kans op zowel lekkages als verstoppingen. De werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder gelijk uw hele rioolstelsel aan te hoeven pakken, mits het probleem zich maar in een specifiek gedeelte van uw stelsel bevindt.

Het kan voorkomen dat een reparatie aan het riool noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld komen door het te laat vervangen van slechte stukken riolering, slecht gebruik van het riool of door wortels van bomen/struiken/planten die rondom uw rioolstelsel zijn gegroeid.

Rioolreparatie uitvoeren, maar geen kruipruimte?

Als er een probleem optreedt met het rioolstelsel, maar uw bedrijfspand of woning heeft geen kruipruimte? Dan kunnen wij van Groeneveld Riooltechniek alsnog dit probleem verhelpen. Wij spreken dan van de term tunnelen: we creëren zelf een tunnel/kruipruimte onder uw bedrijfspand of woning om het probleem op te lossen en u vervolgens weer te het comfort te bieden van een goed werkend rioolstelsel.

Groeneveld Riooltechniek

Interesse in rioolreparatie of renovatie om problemen preventief uit de weg te gaan? Neem dan vrijblijvend contact op met Groeneveld Riooltechniek voor een vakkundige en snelle service aan uw rioleringsstelsel!

Historische panden, oude en gedateerde (flat)gebouwen worden vaak gerenoveerd. Wanden, vloeren, plafonds, elektrische installatie, kozijnen, deuren en ramen. Alles wordt aangepakt!

Bij zowel het ontstoppen, inspecteren en reinigen van riolen komen vaak mankementen aan het licht. Onze gespecialiseerde reparatieteams kunnen deze herstellen.

Binnenkort meer informatie.

Met deelrenovatie is het mogelijk om beschadigde delen van het riool te repareren door een pointliner te plaatsen. In een riolering van Ø 75mm tot en met Ø 315mm is het mogelijk om de beschadiging volledig zonder graaf- of sloopwerkzaamheden te repareren. Deze methode noemen we relinen en is in te zetten bij schadegevallen zoals lekkages, doorboringen en scheuren en is ook mogelijk wanneer er nog water in het riool staat.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs