Blokken met alt url [Riool reparatie en renovatie]

Riool reparatie & renovatie

Het renoveren en repareren van een riool is nodig voor het behoud van uw rioleringssysteem. Een pand wordt aangesloten op de riolering bij de bouw van het huis of pand. Vaak wordt er dan niet meer gekeken naar dit systeem.
Echter kunt u door tijdige renovatie veel problemen voorkomen, denk aan lekages, verstoppingen en dergelijke meer.

Riooluitdagingen nemen wij graag aan

Bij Groeneveld Riool is het mogelijk een stuk riool te aan te pakken, om zo de oude delen te vervangen en door nieuwe, waardoor u de kans op een lekkende rioolbuis minimaliseert. Dit zonder het hele rioleringssyteem aan te hoeven pakken.
Helaas is riool reparatie soms noodzakelijk, bijvoorbeeld door het te laat vervangen van slechte stukken riolering, slecht gebruik van het riool of door hardnekkige boomwortels. 

Riool renovatie en reparatie is ook mogelijk wanneer u wél een probleem aan het riool heeft onder uw huis maar géén kruipruimte. Dan is tunnelen een mogelijkheid: Wij creëren zelf een kruipruimte/tunnel om bij het probleem te komen.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Historische panden, oude en gedateerde (flat)gebouwen worden vaak gerenoveerd. Wanden, vloeren, plafonds, elektrische installatie, kozijnen, deuren en ramen. Alles wordt aangepakt!

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Bij zowel het ontstoppen, inspecteren en reinigen van riolen komen vaak mankementen aan het licht. Onze gespecialiseerde reparatieteams kunnen deze herstellen.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Binnenkort meer informatie.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Met deelrenovatie is het mogelijk om beschadigde delen van het riool te repareren door een pointliner te plaatsen. In een riolering van Ø 75mm tot en met Ø 315mm is het mogelijk om de beschadiging volledig zonder graaf- of sloopwerkzaamheden te repareren. Deze methode noemen we relinen en is in te zetten bij schadegevallen zoals lekkages, doorboringen en scheuren en is ook mogelijk wanneer er nog water in het riool staat.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs