Industriële reiniging
Kolken reinigen

Kolken reinigen

Groeneveld Industriële Reiniging B.V. is al vele jaren een betrouwbare partner op het gebied van machinale reiniging van straat- en troittoirkolken.Tot onze opdrachtgevers behoren lokale en provinciale overheden, non-profit instellingen en de particuliere sector. Reiniging vindt plaats op contract- en afroepbasis.

Kolk reinigen Groeneveld Riooltechniek

Groeneveld Industriële Reiniging maakt gebruik van GPS inmeting van de gereinigde kolken. Al onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS ontvanger die alle gereinigde kolken met een tolerantie van ongeveer 50 cm. nauwkeurig registreren. Elke kolk wordt voorzien van een uniek registratienummer. De bezochte kolken worden in een rapportage verwerkt met daarin een vermelding van de datum/tijdstip van de reiniging, kwaliteitsbeeld van de kolk en de locatie. Dagelijks worden deze registraties toegezonden aan onze opdrachtgevers.

Kolk reinigen Groeneveld Riooltechniek

Ook kolken die niet machinaal, maar handmatig gereinigd worden kunnen via GPS ingemeten worden. Via Groeneveld Mobiele Unit kunnen de kolken die zich op moeilijk bereikbare plaatsen bevinden via GPS ingemeten en verwerkt worden in een rapportage.


Technische informatie.

  • Rapportages worden aangeleverd in CSV formats.
  • Een overzicht van de gereden kolken wordt aangeleverd in PNG (zodat het overzicht op elke computer geopend kan worden) of in PTM (Microsoft MapPoint) format.
  • Groeneveld voertuigen zijn uitgerust met Euro 5 EEV motoren zodat er minder CO2 uitstoot en geluidsproductie is.

Kolk reinigen Groeneveld Riooltechniek

Wilt u meer weten over het reinigen van kolken? Een afspraak maken of meer informatie hebben over de GPS inmeting van de kolken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs