Riool ontstopping

Jaarlijks komen er velen verstoppingen en lekkages van binnen en buiten rioleringen. De gemiddelde woningeigenaar staat zelden stil bij het feit dat een rioleringssysteem door de gehele woning loopt. Meestal is het onverwacht als u met rioolproblemen geconfronteerd wordt, maar een verstopte of kapotte riolering betekent vaak dat u geen gebruik meer kunt maken van uw toilet, keuken of badkamer en daar kunnen ook nare luchtjes bij komen kijken. Een ontzettend nare ervaring dus!

Wij helpen u bij graag bij het ontstoppen van uw riool! De professionals van Groeneveld Riooltechniek zet u in voor verschillende riool ontstoppingsdiensten, één van onze dagelijkse werkzaamheden. Zo kunt u ons inzetten voor:

Wij geven u graag wat tips om verstoppingen te voorkomen, want zelf kunt u ook een aantal maatregelen nemen om de kans op verstoppingen te verkleinen. Door de spoelbak goed te reinigen blijven er geen etensresten zitten. Ook is het belangrijk om uw douche goed door te spoelen. Voor meer zeker- en vakkundigheid, zit u bij Groeneveld Riooltechniek goed. Wij lossen het probleem op vanaf de kern, zo bent u op lange termijn verlost van vervelende rioolproblemen.

Met de modernste technieken lossen wij uw verstoppingen op

Elke verstopping kan gedetecteerd worden met onze moderne technologie. Wij beschikken over voldoende capaciteit met de machines waarmee wij werken, hiermee kunnen wij ook riolen van een groot formaat ontstoppen. Ook de materialen waarmee wij werken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u meer weten over onze service? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Riolering ontstoppen? Heeft u een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Of last van water- of stankoverlast

Wij lossen uw verstopping op met behulp van de modernste technieken. Het maakt niet uit of u een particulier, bedrijf, gemeente, instelling of woningbouwcorporatie bent.

Groeneveld biedt u een service abonnement voor particulieren, u bent hiermee 24/7 verzekerd van service bij u thuis.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs