Lokaliseren riolering tekst

Lokaliseren riolering 

Groeneveld Riooltechniek is onder andere gespecialiseerd in het opsporen van diverse rioolproblemen. Vaak komt het voor dat in de oudere steden of dorpen, de locaties van de stelsels niet voldoende in kaart gebracht worden. Met behulp van onze opsporingsapparaten, worden deze delen van het riool weer gelokaliseerd en volledig in beeld gebracht. Dit wordt uitgevoerd met een zender en een ontvanger. De zender wordt gekoppeld aan een spoelslang of ontstoppingsveer, waarna deze vervolgens in het riool gaat. Hierna kan er met de ontvanger bovengronds het rioolsysteem of mankement gelokaliseerd worden.  

Rioolsystemen lokaliseren op bedrijfscomplexen 

Groeneveld Riooltechniek kan niet alleen rioolsystemen lokaliseren in oude steden, maar ook op bedrijfscomplexen. Wij voeren dezelfde werkzaamheden uit, waarna de opdrachtgever een compleet beeld van het huidige rioleringsstelsel krijgt. De locaties en kwalitatieve staten worden in dit rapport vastgelegd. Een advies wordt hierna geformuleerd op basis van de resultaten en er wordt een plan van aanpak opgesteld. In het plan van aanpak kunt u informatie vinden over het beheer van het riool voor de komende tijd.  

Wat kunt u van ons verwachten na het lokaliseren? 

Na het lokaliseren ontvangt u van ons een complete inventarisatie van de locatie en kwalitatieve staat van de aanwezige rioleringsstelsels. Ook krijgt u een helder rapport dat voorzien is van professioneel advies met daarbij een plan van aanpak. Groeneveld Riooltechniek helpt u graag met de degenen basis voor de beheerplannen van uw riool.  

De technische informatie is als volgt: 

  • Diameters variërend van 50 tot 800 mm; 
  • Bestanden worden aangeleverd in SUFRIB formats; 
  • Inspecties worden uitgevoerd volgens NEN-EN-135082 en NEN-EN-339. 

Groeneveld Riooltechniek B.V. 

Heeft u interesse in het lokaliseren van uw riool of in één van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundige en snelle rioolinspectie. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Maak dan gebruik van onze calamiteitenservice. Hierbij zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.  

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs