Alles van Riool reparatie & renovatie
Rioolreparatie

Rioolreparatie

Is het rioleringssysteem onder uw woning of bedrijf niet goed aangelegd en ondervindt u hier problemen van? Maak dan een afspraak bij Groeneveld Riooltechniek. Wij zullen uw rioleringssysteem grondig inspecteren en kijken wat er gerepareerd dient te worden. Als er uit de inspectie blijkt dat er verzakkingen, beschadigingen of slijtage plekken zijn kan rioolreparatie de problemen oplossen. Wij zullen na de inspectie een overzichtelijke offerte voor u maken. Hierin wordt duidelijk wat nodig is voor de reparatie van uw riool om het riool weer in perfecte staat te brengen.

Groeneveld Riooltechniek, de specialist in rioolreparaties

Hoe herkent u een kapotte riolering? Aan stank, vliegjes, borrelende geluiden en niet weglopend water en verstoppingen. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals:

 • Waterdoorstroom
  Problemen met de doorstroom van het afvalwater naar de hoofdriolering. Dit kan als gevolg hebben dat de riolering verstopt raakt of zelfs breekt.
   
 • Slijtage
  Oudere rioleringsbuizen zijn gemaakt van gresbuis en andere steenachtige materialen. Deze zijn erg breukgevoelig en kunnen vaker tot rioolbreuk leiden.
   
 • Verzakking
  Op de plaats van de verzakking kan afval zoals toiletpapier blijven hangen. Hierdoor kan na verloop van tijd een verstopping ontstaan. In het ergste geval kan de riolering zelfs inscheuren.
   
 • Wortelgroei
  De wortels van bomen kunnen op lange termijn in uw riolering gaan groeien. Op deze manier kunnen ze verstoppingen in uw riool veroorzaken.

Zijn er scheuren ontstaan in de riolering? Groeneveld Riooltechniek is specialist op het gebied van rioolreparatie. De reparatie van uw riool is dan ook van belang. Voorkom dat uw riolering later in zijn geheel vervangen moet worden en maak een afspraak voor rioolreparatie. Onze gespecialiseerde reparatie teams kunnen deze herstellen.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Interesse in rioolreparatie om problemen aan de riolering op te lossen? Neem dan vrijblijvend contact op met Groeneveld Riooltechniek voor een vakkundige en snelle service aan uw rioleringsstelsel!

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs