Alles van Riool reparatie & renovatie
Rioolreparatie

Rioolreparatie en renovatie bij oude panden 

Bij het renoveren van historische gebouwen of oude panden kunnen deze vaak weer decennia mee, mits de riolering goed wordt aangepakt. Helaas is dit nou juist net iets dat vaak niet zorgvuldig wordt gedaan. Bij het renoveren van oude panden is het afhankelijk van de situatie of de riolering wel of niet vervangen moet worden. Het niet zorgvuldig renoveren van de riolering van een pand resulteert vaak in herhaaldelijke verstoppingen en wateroverlast. Ook verspreiden zich vaak nare luchtjes. Komt u er te laat achter dat de riolering van het gerenoveerde pand toch aan vervanging toe was? Dan zult u in de vloer in veel gevallen opnieuw moeten openbreken. Dit zorgt opnieuw voor overlast en zal u ook onnodig veel geld kosten.  

Rioolnetwerk duurzaam renoveren  

Het moeten renoveren van een riool brengt een hoop onkosten met zich mee. Maar liefst 45% van de kosten zit in de rioolreparatie, terwijl 55% van de kosten opgaat aan het repareren van de vloer. Een rioolnetwerk dat beschadigd is of om andere redenen niet goed functioneert, is vervelend. Bij Groeneveld Riooltechniek verhelpen we dit probleem graag en dit doen we zo goedkoop en duurzaam mogelijk. Wij bieden u een aanzienlijke besparing op uw kosten. In het verleden besloot men vaak om de riolering helemaal te vervangen wanneer deze gedeeltelijk in slechte conditie was. Bij ons kunt u terecht voor een oplossing op maat. Wij maken graag gebruik van onze renovatietechniek waarbij we de kosten voor u beperken en uw riolering duurzaam herstellen.  

Wij brengen uw riolering weer in conditie 

Heeft u te maken met scheuren in uw riolering of heeft een vermoeden dat uw riool kapot is? Maakt u dan snel een afspraak maken met Groeneveld Riooltechniek. Voordat we uw riool kunnen repareren, inspecteren we deze eerst grondig, zodat we met een gepaste oplossing kunnen komen. We zullen er alles aan doen om uw riolering weer in een gepaste conditie te brengen.  

Deelrenovatie met behulp van relinen 

Met behulp van deelrenovatie bieden we de mogelijkheid om een gedeelte van de riolering te repareren. Wij kunnen deelrenovaties uitvoeren in bestaande leidingen. Denk hierbij aan: 

 • Pvc, 
 • Beton 
 • Gietijzer 
 • Kunststof  
 • HDPE 

Bij een deelrenovatie plaatsen we een pointliner. We kunnen op deze manier beschadigingen repareren, zonder het riool open te hoeven breken. Deze methode heet ook wel relinen en is te gebruiken voor het oplossen van scheuren, lekkages en doorboringen.  

Een slecht aangelegde riolering 

Is de riolering in uw woning of bedrijf slecht aangelegd en geeft dit u problemen? Dan kunt u een afspraak maken met Groeneveld Riooltechniek. Wij komen bij u langs om uw rioolsysteem grondig te inspecteren. Is er een reparatie nodig? Dan repareren we uw riolering. Reparatie van uw riolering is nodig wanneer uw rioolsysteem te maken heeft met: 

 • Verzakkingen 
 • Slijtage 
 • Beschadigingen  

Na de inspectie ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte en weet u tot in detail waar u aan toe bent.  

Groeneveld Riooltechniek, uw specialist rioolreparaties 

Een rioolsysteem dat niet goed is aangelegd geeft in veel gevallen problemen. Een kapotte riolering zorgt voor stank, vliegjes, geluiden en water dat niet wegloopt na verstoppingen. De meest voorkomende oorzaken zijn: 

 • Waterdoorstroom 
 • Slijtage 
 • Verzakking 
 • Wortelgroei 

Over Groeneveld Riooltechniek 

Groenveld Riooltechniek bestaat al bijna 40 jaar. Ons bedrijf is gespecialiseerd in Riooltechniek. In 2000 gevestigd in Werkendam, onderhand uitgegroeid tot een specialist voor riooltechniek binnen heel Nederland. We zijn een vooruitstrevend bedrijf met beschikking over de meest moderne technieken en gereedschappen voor de renovatie van uw rioolsysteem. De focus ligt bij ons op het meedenken in verschillende richtingen, omdat wij geloven dat problemen op verschillende manier op te lossen zijn. Met onze aanpak lossen we uw rioleringsproblemen snel en effectief op.  

Duurzaam rioolherstel 

Bij ons kunt u rekenen op een duurzame aanpak. We lossen de problemen niet alleen nu op, maar voorzien u ook van gepast advies. Zo zorgen we dat de problemen zich voorlopig niet opnieuw zullen voordoen. Onze medewerkers kenmerken zich door hun creativiteit in hun aanpak en kennis van zaken.  

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs