Over ons tekst

Over Groeneveld Riooltechniek B.V.

Groeneveld Riooltechniek B.V. bestaat inmiddels bijna 40 jaar. Groeneveld B.V. is uitgegroeid van een lokaal bedrijf naar een door heel Nederland opererend bedrijf. Sinds 2000 heeft Groeneveld zich in Werkendam gevestigd onder de naam Groeneveld Riooltechniek B.V. In 2002 kwam hier Groeneveld Industriële Reiniging B.V bij. Als laatste is er in 2011 Groeneveld Relinen/Renovatie B.V. aan toegevoegd.

Groeneveld staat voor meedenken; meedenken op alle mogelijke manieren. Dit maken wij graag concreet. Problemen kunnen in vrijwel alle gevallen op verschillende manieren worden aangepakt. Groeneveld staat voor een aanpak die efficiënt en duurzaam is. De kosten van de opdrachtgever mogen niet meer bedragen dan strikt noodzakelijk. Dit vraagt kennis en creativiteit; iets wat kenmerkend is voor de medewerkers binnen de organisaties van Groeneveld.

Wij zijn vooruitstrevend

Groeneveld staat ook bekend als vooruitstrevend. Zo maken onze buitendienstmedewerkers gebruik van een Ipad. Hierop geven zij informatie over de werkzaamheden die ze hebben uitgevoerd. De klant ziet in een duidelijk overzicht wat er is uitgevoerd en kan hierna de bon aftekenen. De informatie wordt direct naar het hoofdkantoor gestuurd, zodat alle gegevens zo snel mogelijk up to date zijn. Ook kunnen woningbouwverenigingen en gemeenten online de werkbonnen checken. Zo beschikken zij meteen over informatie van de werkzaamheden.

Via deze website kunt u meer informatie krijgen over de werkzaamheden die de verschillende B.V.’s van Groeneveld uitvoeren. Hieronder vindt u alvast een voorproefje, onze bedrijfsfilm:

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs