Tekst verhuur

Spuit-Zuigaanhanger huren bij Groeneveld Riooltechniek

Bij Groeneveld Riooltechniek werken wij met erg veel machines om rioolproblemen op te lossen. Ook hebben wij in onze collectie enkele spuit-zuigaanhangers. Dit is een van onze machines die wij ook verhuren aan derden om een riolering zelf te kunnen reinigen. Onze aanhangers hebben een spuitcapaciteit van 2 x 300 liter en een zuigcapaciteit van 1000 liter.

Weet u niet helemaal hoe een Spuit-Zuigaanhanger precies werkt en laat u de riolering liever door een professional reinigen? Ook daarmee kunnen wij u helpen bij Groeneveld Riooltechniek!

Rioolreiniging laten uitvoeren door Groeneveld Riooltechniek

Een grondige reiniging van de riolering kan nodig zijn wanneer er problemen opkomen. Daarom is het verstandig eens in de zoveel tijd rioolreiniging te laten uitvoeren. Hiermee kunt u in de toekomst grotere problemen voorkomen. Wij beschikken over een team met uitsluitend vakmensen met de nodige kennis die gebruik maken van het juiste gereedschap.

Riool reinigingsservice nodig bij calamiteiten? Groeneveld Riooltechniek staat 24 uur per dag/ 7 dagen in de week voor u klaar. Deze werkzaamheden voeren wij zowel uit voor particulieren, overheid, bedrijven en woningbouwverenigingen.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Interesse in onze Spuit-Zuigaanhanger of in een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met Groeneveld Riooltechniek voor een vakkundige en snelle rioolinspectie! Met spoed een loodgieter nodig? Maak gebruik van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week!

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs