Alles van Rioolontstopping
Riolering ontstoppen tekst

Riolering ontstoppen

Heeft u problemen met de riolering door een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Dit is erg vervelend en dient snel opgelost te worden. Hiervoor kunt u ons inschakelen! Groeneveld Riooltechniek staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Met de modernste technieken lossen wij uw verstoppingen op. Of het nu gaat om een verstopping bij een bedrijf, woningbouwcorporatie of particulier. Als u een woningbouwcorporatie, particulier of instelling bent, dan heeft u de mogelijkheid om een contract af te sluiten voor het ontstoppen van rioleringen. Zo bent u verzekerd van goed onderhoud en een uitstekende 24-uurs service!

Calimiteiten? Bel direct naar 0183-509457! Het is ook mogelijk om online uw melding door te geven

Voorkom rioolproblemen in de toekomst

Er zijn verschillende oorzaken voor een verstopping van het riool. Om in de toekomst verstoppingen te voorkomen geven wij u graag een aantal tips mee. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk uw doucheputje goed door te spoelen en haren te verwijderen, ook is het reinigen van de spoelbak erg belangrijk. Wanneer dit toch gebeurt en u onze hulp nodig heeft, staan wij uiteraard voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek, hèt rioolbedrijf voor u!

Bent u op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het ontstoppen van rioleringen? Dan bent u bij Groeneveld Riooltechniek aan het juiste adres. Een van onze dagelijkse bezigheden is het ontstoppen van rioleringen. Niet voor niets zijn wij al bijna 40 jaar hét bedrijf om een riool te ontstoppen. Met onze ervaring, jarenlange kennis en vakmanschap staan wij voor u klaar.

De machines waar wij mee te werk gaan beschikken over voldoende capaciteit om een riool van groot formaat te ontstoppen. Ook de materialen waarmee wij werken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van riooltechniek en voorzien u dan ook graag van ons advies. Verstoppingen voorkomen? Zorg dan voor goede reiniging en tijdig onderhoud. Vragen over een van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

Werkendam e.o.: 0183-509457

Dordrecht e.o.: 078-6173059

Breda e.o.: 076-5658343

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs