Rioleringsdiensten Groeneveld

Groeneveld Riooltechniek heeft 40 jaar ervaring in de wereld van rioleringen. Wij zijn bekend met de velen problemen die een riolering kunnen teisteren; uiteenlopend van een verstopt toilet bij u thuis tot een groter probleem met de rioolaansluiting van ziekenhuizen of kantoorpanden.
Wij weten dan ook als geen ander dat een goed werkend riool vandaag de dag eerder een vanzelfsprekendheid is dan een gewaardeerde luxe. Het toilet doorspoelen, douchen, handen wassen of de afwas doen; bij alle handelingen wordt het riool gebruikt om het vuile water af te voeren. Hier staat u niet eens bij stil.

Problemen met het riool oplossen

Totdat het riool niet mee naar behoren werkt. Dan wordt duidelijk hoe intensief het riool dagelijks wordt gebruikt. Mocht er zich inderdaad een probleem met het riool voordoen, dient deze zo snel mogelijk opgelost te worden! Zeker in panden zoals ziekenhuizen en scholen is het van groot belang om de riolering goed werkend te houden. 

Voor het oplossen en voorkomen van rioolproblemen biedt Groeneveld Riooltechniek verschillende rioleringsdiensten aan. De benodigde dienst verschilt per probleem, type riolering of status van het riool.

 

Voor onze zakelijke klanten

Voor onze particuliere klanten

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs