Rioolinspectie
Camera inspecties tekst

Inspectie met behulp van een rioolcamera

Is uw riool telkens verstopt en ruikt u vreemde geuren?  Dan is het verstandig om een camera inspectie uit te laten voeren om de oorzaak te achterhalen. Groeneveld Riooltechniek kan met behulp van een rioolcamera een uitgebreide inspectie uitvoeren. Op deze manier kunnen wij problemen als scheurvorming, zandophoping, wortelgroei en aantasting lokaliseren.

Camera inspectie Groeneveld Riooltechniek

Alle inspecties worden uitgevoerd met behulp van onze, van zonne-energie gebruik makende, camera-bus. Door het uitvoeren van een camera inspectie komen wij achter de oorzaak van uw terugkerende probleem. Tijdens deze inspectie zullen wij alles ook opnemen. Zo kunnen wij het ook aan u laten zien en verklaren wat de oorzaak van het probleem is. De gegevens die verkregen zijn kunnen wij voor u op een USB-stick plaatsen en kunnen in een rapportage vastgelegd worden.

Een terugkerende verstopping meerdere oorzaken hebben, zoals: verzakkingen, gebroken afvoeren, scheuren, tegenschot of door verkeerde montage. Wat het probleem ook is, Groeneveld Riooltechniek vindt een passende oplossing voor u! Om een riolering te inspecteren zijn camera’s een zeer effectief middel. De rioleringen met een diameter van 50mm tot 800 mm, de buiswand, inlaten en voegen kunnen hier nauwkeurig mee worden bekeken.

Kummert camera 360 graden Riooltechniek Groeneveld

Technische informatie:

  • Diameters variërend van 50 tot 800 mm.
  • Bestanden worden aangeleverd in SUF RIB formats.
  • Inspecties worden uitgevoerd volgens NEN-EN-135082.

Hoe werkt een rioolinspectie met camera’s?

De rijdende camera’s kunnen op afstand bestuurd worden. Via een scherm in onze bus kunnen wij alles wat de camera ziet volgen. Zo kunnen wij op afstand zien wat het mankement is. De Kummert camera is een 360? draaibare en roterende camera die speciaal ontwikkeld is voor kleine ruimtes. Ook onder zware omstandigheden blijft de camera zijn werk doen. De camera is geschikt voor leidingen met een diameter vanaf Ø110mm, ook kan de camera door bochten van maar liefst 90?.

Groeneveld Riooltechniek B.V.

Extra informatie nodig? Heeft u een specifieke vraag of wenst u extra informatie over camera inspecties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs