Alles van Rioolontstopping
Rioolontstoppingsdienst tekst

Riool ontstoppingsdienst

Heeft u last van een verstopte afvoer, gootsteen of toilet of van water- of stankoverlast? Dat is erg vervelend, het is dan ook belangrijk dat u het riool laat ontstoppen. De specialisten van Groeneveld Riooltechniek staan graag voor u klaar.

In het riool komen verschillende afvoeren bijeen, namelijk die van de badkamer, keuken en wasmachine. Er zijn veel verschillende oorzaken voor een verstopping van het riool. Zelf kunt u ook een aantal maatregelen nemen om de kans op verstoppingen in de toekomst te verkleinen. Het is bijvoorbeeld belangrijk de spoelbak goed te reinigen zodat er geen etensresten kunnen blijven zitten. Ook is het belangrijk uw douche goed door te spoelen. Uiteraard staan wij voor u klaar mocht uw riolering toch verstopt raken, maar wij geven u graag wat tips om de kans op verstoppingen te verminderen.

Groeneveld riooltechniek staat voor u klaar!

Groeneveld Riooltechniek is gespecialiseerd in het ontstoppen van rioleringen. Een van onze dagelijkse bezigheden is dan ook het ontstoppen van rioleringen. Wij zijn niet voor niets als bijna 40 jaar hét bedrijf om een riool te ontstoppen. Met onze jarenlange kennis, ervaring en vakmanschap staan we voor u klaar.  24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar. Wij lossen de verstopping in uw riool op met behulp van de modernste technieken en uiteraard ruime ervaring. Of het nu om een opdracht voor een particulier, bedrijf, gemeente, instelling of woningbouwcorporatie gaat, Groeneveld Riooltechniek lost alle soorten riool verstoppingen op!

Preventieve contracten voor het ontstoppen van het riool

Als u een woningbouwcorporatie of instelling bent, dan heeft u de mogelijkheid om een contract af te sluiten voor het ontstoppen van riolen. Zo bent u verzekerd van goed onderhoud aan het riool en een uitstekende 24-uurs service. Vragen over het opstellen van een contract? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Werkendam: 0183-509457 - Breda:  076-5658343
Dordrecht:    078-6173059 - Hank:    0162-403600

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs