Alles van Rioolontstopping
Rioolontstoppingsdienst tekst

Groeneveld riooltechniek rioolontstoppingsdienst staat voor u klaar

Verstoppingen zijn erg lastig en moeten op de juiste manier verholpen worden. Het juiste bedrijf in rioolontstoppingsdienstverlening kan u advies geven over hoe u verstoppingen kunt voorkomen. Bij Groeneveld Riooltechniek kunnen we uw verstoppingen niet alleen op vakkundige wijze verhelpen, maar voorzien we u met onze rioolontstoppingsdienst ook van het juiste advies. We zetten onze kennis en vaardigheden graag in om uw verstoppingsproblemen zo snel mogelijk te verhelpen.

De beste rioolontstoppingsdienst voor uw verstopping

Heeft u te maken met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Dan heeft dit vaak stankoverlast of wateroverlast als gevolg. In het riool komen verschillende afvoeren bij elkaar, zoals afvoeren van de wasmachine, de keuken en de badkamer. Wanneer verschillende resten zich blijven ophopen, ontstaat er langzaam een verstopping. U kunt zelf een aantal maatregelen nemen om de kans op rioolverstopping te voorkomen. Reinig bijvoorbeeld regelmatig de spoelbak, zodat er geen etensresten achterblijven. Probeer ook regelmatig de douche door te spoelen, zodat het doucheputje niet verstopt raakt en het water makkelijk weg kan lopen.

Groeneveld Riooltechniek is al bijna 40 jaar hét bedrijf voor rioolontstopping!

Of het nu gaat om het verhelpen van verstoppingen, grondige inspectie, reiniging of reparatie, bij Groeneveld Riooltechniek maken we als rioolontstoppingsdienst gebruik van de nieuwste oplossingen als het gaat om rioolontstopping. Hiernaast beschikken we over een uitgebreid wagenpark met servicewagens, waardoor we snel beschikbaar en breed inzetbaar zijn. Bij Groeneveld Riooltechniek zijn we gespecialiseerd in het ontstoppen van rioleringen. We zijn niet voor niets al bijna 40 jaar hét bedrijf voor het ontstoppen van uw riool. Onze jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap zetten we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u in. Met behulp van de modernste technieken lossen we ontstoppingen in uw riool voor u op. Of het nu om bedrijven, particulieren, gemeentes, instellingen of woningbouwcorporaties gaat.

Werkendam: 0183-509457 - Breda:  076-5658343
Dordrecht:    078-6173059 - Hank:    0162-403600

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs