Capelle aan den IJssel

Gootsteen laten ontstoppen in Capelle aan den IJssel 

Een verstopte gootsteen is vervelend en zorgt voor de nodige problemen bij u thuis. Vaak zijn etensresten en vuil hier de boosdoeners. Bij het spoelen van de vaat kan ongemerkt de nodige viezigheid in uw leidingwerk terechtkomen. De sifon loopt langzaam maar zeker vol en daardoor kan het water niet meer passeren. Dit is een klus die u overlaat aan Groeneveld Riooltechniek. 

Moderne apparatuur voor ontstoppen van een gootsteen 

Al bijna 40 jaar zijn wij dagelijks in de weer om onze klanten te helpen bij een verstopte gootsteen, een rioolrenovatie of -reparatie. Lekkages en verstoppingen kennen voor ons geen geheimen meer. Onze goed opgeleide loodgieters weten bij een verstopt riool welke stappen ze moeten nemen om de blokkade op een betaalbare manier en met zo min mogelijk overlast te verhelpen.  

Om toekomstige problemen voor te zijn kan een rioolinspectie handig zijn. Hierbij wordt uw riolering aan een grondige inspectie onderworpen. De kwaliteit van de riolering wordt vastgesteld, eventuele gebreken worden zichtbaar en u weet waar u aan toe bent. 

Leidingen zelf schoonmaken 

Vanuit onze ervaring hebben we een schat aan kennis op het gebied van riolering en leidingwerk. Deze informatie delen we graag  met u. Lees onze tips om uw leidingen vrij van blokkades te houden. Uw leidingwerk in Capelle aan den IJssel in goede staat houden? Dat kan door uw leidingen zelf schoon te maken. Een scheutje afwasmiddel met heet water werkt als vetoplosser en dat reinigt de leiding bij uw gootsteen in sommige gevallen afdoende.  

Besteedt u het ontstoppen van de gootsteen of het reinigen van uw riool in Capelle aan den IJsel liever niet uit? Kies dan voor het huren van onze spuit-zuigaanhanger. Met een zuigcapaciteit van maar liefst 100 liter en een spuitcapaciteit van 2 x 300 liter heeft u hiermee een sterke machine in gebruik. Vul ons contactformulier in en laat ons weten wat we voor u mogen betekenen.  

 

 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs