Mierlo

Riolering laten aanleggen in Mierlo 

Bij het vervangen van een bestaande riolering of het laten aanleggen van een nieuwe riolering is het inschakelen van een vakkundig bedrijf onmisbaar. We spreken pas van een goed functionerende riolering als deze is aangelegd met een professionele machine, de juiste apparatuur en vooral uitstekende kennis van zaken. Deze werkzaamheden laat u met een gerust gevoel over aan Groeneveld Riooltechniek, uw specialist in Mierlo. Onze kennis van leidingwerk gaat verder dan het aanleggen van een riolering. Neem gerust een kijkje bij onze projecten en zie welke problemen zich kunnen voordoen en hoe wij dit verhelpen.   

Problemen met riolering voorkomen 

Is de riolering door ons aangelegd, dan kunt u zelf de nodige maatregelen nemen om problemen met de riolering te voorkomen. Het reinigen van uw gootsteen en het regelmatig leeghalen van uw sifon doet al wonderen. Wees u bewust van de materialen die u door het riool spoelt. Problemen met leidingwerk komt veel voor doordat maandverband, frituurvet en vaste etensresten door de wc worden gespoeld. Lees onze tips en leer wat het betekent als uw leidingen een borrelend geluid maken en hoe u een verstopte afvoer kunt voorkomen. 

Nieuwbouw en aanleg riolering 

Onze inspanningen zijn altijd gericht op het bereiken van een goedwerkende riolering, vrij van belemmeringen en klaar voor intensief gebruik. Laat de aanleg van de riolering opnemen in de planning voor uw nieuwbouwwoning. Kom met ons in contact, dan zorgen wij ervoor dat onze werkzaamheden naadloos aansluiten op de bouwfase.  

Op deze manier geniet u niet alleen van een prachtig nieuwe woning, maar ook van een gloednieuw rioleringssysteem dat u jarenlang zonder problemen gebruikt in Mierlo. Blijkt er na verloop van tijd toch een verstopping te zijn ontstaan, dan zijn we snel bij u ter plaatse om het euvel vakkundig en op een betaalbare manier voor u op te lossen. 

 

 

 

 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs