Gorinchem

Verstopte afvoerleiding in Gorinchem, wat nu? 

Bij een verstopte afvoerleiding is het verstandig om direct contact op te nemen met onze professionele loodgieters. Onze medewerkers zijn ervaren in het verhelpen van een verstopte afvoerleiding. Bovendien zijn ze op de hoogte van de beste technieken om uw riool weer vrij van belemmeringen te krijgen.  

Riolering vakkundig laten ontstoppen 

Voor het ontstoppen van uw afvoer nemen onze loodgieters de modernste materialen mee. Alles om ervoor te zorgen dat uw leiding straks weer vrij is van de nare verstopping en het daarmee gepaard gaande ongemak. Als landelijk opererend bedrijf bieden we alle hulp op het gebied van rioolreparatie en -renovatie. Juist omdat een verstopping van uw leiding met het blote oog niet zichtbaar is, bieden we u deskundige hulp voor een betaalbare prijs. 

Tips tegen verstopte afvoeren 

Wilt u eerst zelf aan de slag, dan voorzien we u graag van de nodige tips. Een verstopte afvoer in Gorinchem kan immers door verschillende oorzaken optreden. Misschien zijn etensresten de boosdoeners bij u thuis of is er bij u sprake van een verstopping door een overschot aan toiletpapier. Met onze tips bent u helemaal op de hoogte van de mogelijke problemen met uw riolering. Blijkt dat zelf oplossen geen optie is, kom dan vooral met ons in contact. Groeneveld Riooltechniek staat voor: 

  • 24/7 service en bereikbaarheid 

  • Geen wachttijden 

  • Heldere afspraken zonder onvoorziene kosten 

  • Ervaren monteurs 

  • Goede service 

  • Moderne apparatuur 

  • Eerlijke en scherpe prijzen 

Altijd hulp bij verstopte leiding met een service-abonnement 

We weten uit ervaring hoe vervelend het is als u te maken heeft met een verstopping of nare geur in huis. Hier bieden wij een oplossing voor en wel via ons service-abonnement. U profiteert dan niet alleen van service dag en nacht, maar ook van 20% korting op de offerte voor reparatie. Bovendien zijn de kosten voor klein materiaal, het arbeidsloon en de voorrijkosten hierbij inbegrepen. Kies voor de betrouwbaarheid en professionaliteit van Groenveld Riooltechniek en claim uw persoonlijke service-abonnement voor particulieren in Gorinchem. 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs