Breda

Afvoer ontstoppen in Breda? 

Bij een verstopte afvoer in Breda is de kans groot dat vetresten, etensresten en een opeenstapeling van haren hier de boosdoeners zijn. Een verstopping kan ontstaan bij elke afvoer. Denk hierbij aan uw keuken, badkamer of de plek waar uw wasmachine staat. Een verstopte afvoer is op meerdere manieren te herkennen. Soms ontstaat er een borrelend geluid, merkt u dat het water niet meer wegloopt of verneemt u vervelende geurtjes. Tijd om de deskundige medewerkers van Groenveld Riooltechniek in te schakelen! 

Rioolinspectie laten uitvoeren 

Laat door ons een vakkundige rioolinspectie uitvoeren. De verstopte afvoer in Breda is immers aangesloten op uw riolering. Wij brengen de leidingen bij u thuis of op kantoor nauwkeurig in kaart. Zo weet u na afloop meteen hoe uw riolering eraan toe is, wat de oorzaak van de verstopte afvoer is en wat er nodig is om dit op te lossen. Wij staan klaar voor particulieren, woningcorporaties, bedrijven, overheden en VvE’s.  

Inspectie bij verstopte afvoer in Breda 

Met behulp van een rookinspectie of camera-inspectie brengen we in kaart wat de reden van de verstopte afvoer is. De aanwezigheid van nare luchtjes kan diverse oorzaken hebben, waaronder een: 

  • Verzakte afvoer of riolering 
  • Kapotte riolering of afvoer door wortelgroei van planten, struiken en bomen 
  • Kapot gietijzer door de vorming van roest. 

Blijkt er sprake te zijn van een verstopping, dan biedt de inzet van onze ontstoppingsdienst de juiste oplossing voor uw probleem, al dan niet in combinatie met een rioolreparatie.   

Rioolontstopping door Groenveld Riooltechniek 

We zorgen er niet alleen voor dat uw verstopte afvoer in Breda wordt verholpen, maar voorzien u ook van advies, waarmee u toekomstige verstoppingen kunt voorkomen. Onze deskundigheid zetten wij door heel Nederland succesvol in. Geef uw verstopping of storing aan ons door via het contactformulier. Voor zaken die niet kunnen wachten, verzoeken wij u het calamiteitennummer te bellen dat 24-7 bereikbaar is. 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs