Dordrecht

Ontstoppen van uw afvoer in Dordrecht 

Groeneveld Riooltechniek is uw aangewezen partner voor problemen rondom de afvoer in Dordrecht. We zijn breed inzetbaar en lossen afvoerproblemen op op plekken zoals: de douche, de wc, de keuken, de badkamer, de wasmachine en de verstopping van de leiding/ riolering. We staan centraal voor een duurzame en efficiënte aanpak. We maken enkel gebruik van vooruitstrevende materialen en technieken. Benieuwd wat het allemaal gaat kosten? We werken met eerlijke en transparante tarieven, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. 

Tips voor ontstoppingen in Dordrecht 

Voordat u de hulp van professionals ingeschakeld, is het handig om te kijken of het probleem door u zelf opgelost kan worden. Heeft u een probleem met uw doucheput of afvoerput? Dit soort problemen zijn vaak snel en gemakkelijk op te lossen.  

Onstoppingstips van Groeneveld Riooltechniek: 

  • Doe de kraan dicht en verwijder en de afschermkap van de afvoer; 
  • Ziet u veel haren? Verwijder deze dan direct; 
  • Maak na elke douchebeurt de afvoer schoon; 
  • Gebruik minder zeep. 

Vind u de bovenstaande tips nuttig en wilt u graag meer van dit soort handige tips? Geen enkel probleem, we helpen u graag verder in verschillende soorten situaties. Ons team deelt hierbij hun kennis graag, zodat we u optimaal kunnen helpen met het afvoerprobleem.  

Over Groeneveld Riooltechniek 

Heeft u last van een verstopte afvoer in Dordrecht? Groeneveld Riooltechniek komt graag bij uw langs, om het probleem te achterhalen. We denken graag met u mee, zodat u niet langer met uw probleem blijft zitten.  

We zijn gespecialiseerd in onder andere: 

Ons team, dat bestaat uit professionals, staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wacht niet te lang met het oplossen van een verstoppingsprobleem, om verdere schade en hogere kosten te voorkomen. Heeft u interesse en woont u in Dordrecht en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op of bel direct naar 0183-509457. 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs