Giessen

Een verstopte afvoer in Giessen 

Heeft u in uw woning of bedrijfspand te maken met nare luchtjes of een borrelend geluid? Loopt het water niet goed weg en heeft u hierbij hulp nodig van een gecertificeerd bedrijf? Groeneveld Riooltechniek is dagelijks onderweg om klanten te helpen, die te maken hebben met een verstopte afvoer of een aangetast riool.  

Belemmering in riool laten oplossen 

Voor u als leek is het bijna niet te doen om in kaart te brengen waar het probleem in uw riool zich bevindt. Leidingen liggen immers niet aan de oppervlakte. Wij maken hiervoor gebruik van een rioolinspectie. Hierbij zetten we een rioolcamera in, die ons een goed beeld geeft van de voegen, de buiswand en de inlaten van uw riool. Is helder wat het probleem veroorzaakt, dan is het repareren van het riool de volgende stap.  

Het kan nodig zijn om een oud en slecht deel van uw riolering te laten vervangen. Dit voorkomt nieuwe problemen en is dé manier om uw riool weer optimaal te laten werken. We voeren natuurlijk alleen werkzaamheden uit die echt nodig zijn. Zo vermijden we onnodige kosten, maar zorgen we wel voor een goedwerkende riolering in Giessen. 

Stankoverlast van riool in Giessen 

Tijdens de inspectie kan blijken dat een deel van uw afvoer verzakt en losgeraakt is. De inzet van onze rookmachines maakt duidelijk wat het probleemgebied is en hoe we het euvel moeten oplossen. We helpen u vakkundig af van de stankoverlast en zorgen ervoor dat alles weer werkt zoals het hoort.  

Neem een kijkje bij onze afgeronde projecten en zie hoe wij te werk gaan. Omdat we weten hoe ingrijpend problemen met een riool kunnen zijn, staan we dag en nacht voor u klaar via onze calamiteitenservice. Dit doen we niet alleen voor u als particulier, maar ook voor woningcorporaties, VvE’s, overheden en bedrijven in Giessen. 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs