Hoogerheide

Is uw afvoer verstopt? Laat u helpen door Groeneveld Riooltechniek

Heeft u last van een verstoppingsprobleem met uw afvoer? Laat Groeneveld Riooltechniek u helpen om het probleem te verhelpen. Wij zijn al bijna 40 jaar de beste in het oplossen van verstoppingen, rioleringsproblemen en industriële reinigingen. De afgelopen jaren zijn we erg gegroeid tot een vooraanstaand bedrijf dat inzetbaar is in heel Nederland om al uw problemen te verhelpen op het gebied van verstoppingen. Daarbij staan we bekend om het meedenken met de klant op allerlei mogelijke manieren en om onze duurzame en efficiënte aanpak. Hierbij gebruiken we vooruitstrevende materialen en technieken zodat u direct inzicht heeft in de werkzaamheden en de kosten. Door deze transparante aanpak proberen we de klant zo goed mogelijk inzicht te geven in de uiteindelijke werkzaamheden zodat u precies weet waar u voor betaald. Het professionele team van Groeneveld Riooltechniek staat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u te helpen bij verstoppingsproblemen. Blijf niet langer met uw probleem zitten maar bel meteen naar 0183-509457 zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Hulp nodig met het ontstoppen van uw afvoer?

Groeneveld staat voor u klaar om u te helpen bij een verstopte afvoer. Een verstopte afvoer kan op vele plekken in uw huis, kantoor of ander gebouw plaatsvinden. De oorzaak hiervan is vaak een probleem dat zich al langere tijd ophoopt. Onze rioolontstoppers kijken altijd naar de achterliggende oorzaak van het probleem zodat het probleem niet binnen de kortste keren opnieuw plaatsvindt. Zo voorkomt u dat u later met uw handen in het haar zit. Naast het helpen met het ontstoppen van uw afvoer helpt Groeneveld Riooltechniek u met:

 • Het ontstoppen van diverse sanitaire voorzieningen
 • Het reinigen van uw rioleringsstelsel
 • Het oplossen en voorkomen van verstoppingen in uw riolering
 • Het repareren en vernieuwen van uw riolering
 • Het aanleggen van een nieuwe riolering of rioolstelsel
 • Het plaatsen, reinigen of ledigen van olie- en vet afscheiders
 • Het inspecteren van uw riolering

Ondervindt u één of meerdere van deze problemen? Laat Groeneveld Riooltechniek u helpen met het probleem oplossen om langdurige schade te voorkomen.

Wat zijn veelvoorkomende redenen van een verstopte afvoer?

Bent u benieuwd waarom uw afvoer verstopt geraakt is? Vaak heeft het te maken met één van onderstaande problemen. Deze problemen komen eigenlijk voor in ieder huishouden, bedrijf of andere sanitaire voorziening en zijn vaak gemakkelijk op te lossen. Bij langdurig en slecht onderhoud blijft het probleem echter plaatsvinden en daarom wilt u geattendeerd worden op de eventuele oorzaken. Veelvoorkomende oorzaken van een verstopte zijn:

 • Het wegspoelen van etensresten
 • Overmatig zeepgebruik
 • Gebrek aan het naspoelen van uw afvoer
 • Veel haren die terecht komen in uw afvoer
 • Verouderde leidingen of een slecht aangelegde afvoer

We raden aan zorgvuldig met uw afvoer om te gaan om deze problemen te voorkomen. Bij langdurige aanhouden van het probleem kan het namelijk uitlopen tot hoge kosten. Schakel daarom een professional als Groeneveld Riooltechniek in om uw afvoer te laten controleren zodat u zeker weet dat uw afvoer en riolering in een goede staat verkeert.

Bekijk onze ontstoppingstips en los het probleem zelf op

Heeft u wel eens geprobeerd om zelf het probleem op te lossen? Vaak is een verstoppingsprobleem bij een simpel douchputje of afvoerputje snel te verhelpen. U wilt natuurlijk voorkomen dat zo’n probleem zich op een verkeerd tijdstip voordoet, zoals het moment dat u net naar uw werkt wilt gaan. Daarom bieden we u graag onze ontstoppingstips aan, zodat u weet wat u kunt doen bij een verstopte afvoer. Ten eerste raden we aan de desbetreffende kraan dicht te doen en het afschermkapje van de afvoer te verwijderen. Dit kunt u vaak eenvoudig doen met een schroevendraaier en hierna ziet u vaak gelijk het probleem. Ziet u bijvoorbeeld een hele hoop haar dan raden we aan dit direct te verwijderen met een handschoen. Om dit probleem te voorkomen raden we aan na elke douche of schoonmaakbeurt uw afvoer schoon te maken. Ook kunt u minder zeep gebruiken om het probleem te verhelpen. Bent u benieuwd naar nog meer tips tegen een verstopte afvoer of heeft u hulp nodig? Bekijk dan onze tips tegen een verstopte afvoer of neem direct contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met uw afvoerprobleem.

Wij bieden diverse diensten aan om uw afvoer te ontstoppen

Wist u dat we bij Groeneveld veel verschillende afvoerproblemen oplossen? Zo voorkomen en helpen we u graag bij afvoer problemen van uw:

 • Douche en wc
 • De afvoer van uw keuken en badkamer
 • De afvoer van uw wasmachine
 • Verstoppingen in uw leiding of riolering

Kortom bij elk afvoerprobleem is Groeneveld Riooltechniek uw partner. Wij werken met eerlijke en transparante tarieven, zodat u precies weet welke werkzaamheden we uitvoeren en tegen welke kosten. We werken dagelijks met dit soort problemen en zijn daarom uw beste keus bij het laten ontstoppen van uw afvoer of riool.

Heeft u extra hulp of advies nodig?

Heeft u advies nodig om uw afvoer probleem op te lossen of kunt u extra hulp gebruiken? Schakel dan Groeneveld in en zorg dat al uw problemen met verstoppingen, rioleringen en industriële reinigingen zorgvuldig opgelost worden. Zo voorkomt u schade op de lange termijn en bespaart u uiteindelijk kosten. U kunt zelf eerst het probleem analyseren met onze ontstoppingstips en bij extra hulp of advies een professional als Groeneveld inschakelen. U kunt met ons in contact komen via de website of door te bellen naar 0183-509457. Groeneveld staat klaar om u te helpen bij al uw verstoppingsproblemen.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs