Megen

Afvoerleidingen ontstoppen in de buurt van Megen en omgeving?

Afvoerleidingen ontstoppen in de buurt van Megen? Wanneer zich een verstopping voordoet kunt u het beste direct een vakkundige loodgieter inschakelen. Groeneveld Riooltechniek B.V. biedt graag een helpende hand bij dergelijke problemen. Als specialist in riooltechniek houden wij ons inmiddels al bijna 40 jaar bezig met verschillende diensten voor klanten in Megen en omgeving. Het maakt niet uit of u een particulier, bedrijf, gemeente, instelling of woningbouwcorporatie bent, wij komen langs voor het afvoerleidingen ontstoppen. Naast het afvoerleidingen ontstoppen kunnen wij tal van andere rioolklussen uitvoeren. Wij beschikken namelijk over:

  • Kennis van moderne technieken
  • Hoogwaardige apparatuur
  • Jarenlange ervaring
  • Knowhow
  • Efficiëntie

Zo beschikken wij over speciale camera’s om rioleringen te kunnen inspecteren. Hiermee kunnen we snel de oorzaak van het probleem vinden en een passende oplossing inzetten. Alles om u uw wooncomfort weer terug te geven.

Ontstoppen, reinigen en inspecteren van afvoerleidingen

Als het gaat om het ontstoppen, reinigen en inspecteren van afvoerleidingen zijn wij een bekend begrip in Megen en omgeving. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend verstoppingen kunnen zijn en gaan daarom snel en effectief te werk. Heeft u een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Of heeft u last van water- of stankoverlast? Groeneveld Riooltechniek staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Neem direct contact met ons op.

Afvoerleidingen ontstoppen verzorgd door onze servicedienst

Groeneveld Riooltechniek B.V. beschikt over een speciale servicedienst voor het afvoerleidingen ontstoppen in Megen en omgeving. Met bijna 40 jaar ervaring kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. Onze loodgieters gaan altijd zorgvuldig te werk en maken daarbij gebruik van top apparatuur. Zelfs in de weekenden en tijdens feestdagen komen wij langs voor het afvoerleidingen ontstoppen. Dit doen wij voor klanten in Megen en omgeving.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs