Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding: Sneeuwvrije terreinen zijn sneeuw-risicovrije terreinen

Als het kouder wordt in ons land, de sloten bevriezen en de wegen bedekt worden met een laagje sneeuw, is het tijd voor: 

  • Schaatsen 
  • Sneeuwpoppen bouwen 
  • Sneeuwbal gevechten 
  • Warme chocomelk 
  • Sleeën 

Maar zeker ook voor gladheidsbestrijding. Waar de kou, de sneeuw en het ijs kunnen zorgen voor een weekend vol plezier, zorgt het ook voor doordeweekse dagen vol ellende. 

  • Ongelukken met auto’s 
  • Een uitglijdende buurman 
  • Vallende moeders met kinderen en boodschappen 
  • Én glibberende collega’s op het bedrijfsterrein 

Om dit te voorkomen kunt u Groeneveld Riooltechniek inschakelen, met onze gladheidsbestrijdingsdienst lossen wij de gladheid voor al uw zakelijke vestigingen op. 

Uw parkeerterrein zonder vallende collega’s met gladheidsbestrijding 

Heeft u een groot parkeerterrein voor uw kantoor? Bent u bang dat uw collega’s wegglijden met de auto, of juist vallen bij het uitstappen? Of misschien dat u meerdere panden heeft op hetzelfde terrein, moeten uw collega’s met de producten heen en weer van het ene naar het andere pand? Dan is zo een kleine oversteek ineens een hele opgave; hoe komt u aan de overkant zonder te vallen of uit te glijden? Precies, het laten weghalen van narigheid! 

Waar u thuis zelf aan de slag kunt met bezems en de sneeuwschuivers uit de bouwmarkt, valt dat op bijvoorbeeld parkeerterreinen niet mee. 

Jarenlange ervaring op dit gebied 

Met jarenlange ervaring in de sector van gladheidsbestrijding heeft Groeneveld Riooltechniek zich ontpopt tot een ware specialist op dit gebied. Onze expertise en kennis zijn in de loop der jaren aanzienlijk uitgebreid, waardoor wij in staat zijn om voor elke unieke situatie een passende oplossing te bieden. Of het nu gaat om grote parkeerterreinen, bedrijfsterreinen of toegangswegen, onze ervaren teams zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en methoden om gladheid effectief en efficiënt te bestrijden. Deze lange staat van dienst heeft ons niet alleen een diepgaand begrip van de uitdagingen in de branche opgeleverd, maar ook het vertrouwen van een breed scala aan klanten die op onze professionaliteit en betrouwbaarheid rekenen om hun terreinen veilig en sneeuwvrij te houden. Bij Groeneveld Riooltechniek staan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid altijd voorop, en dat is een belofte die wij al jarenlang waarmaken. 

Gladheidsbestrijding van Groeneveld Riooltechniek 

Met onze diensten voorkomt u alle bijkomende sneeuw-ongemakken. Wij komen graag langs met onze sneeuwschuivers en zoutstrooiers. 
Met de gladheidsbestrijding van Groeneveld Riooltechniek kunt u genieten van een adembenemend uitzicht en een sneeuwballen gevecht. Wij nemen de risico’s voor u weg. 

Groeneveld Riooltechniek garandeert een zo hoog mogelijke kwaliteit voor de beste prijs voor u. Wij willen goed werk, ijs en sneeuwvrije wegen en terreinen, leveren zonder iemand op onnodig hoge kosten te jagen. Voor vragen, informatie of een aanvraag kunt u ons altijd bellen of mailen. 

 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs