Dordrecht

Wateroverlast in uw huis in Dordrecht? 

Uw woning is voorzien van een netwerk aan leidingen. Allemaal op elkaar aangesloten en als het goed is vrij van verstoppingen. Helaas komt wateroverlast nogal eens voor. Niet zo vreemd ook als u zich bedenkt dat door de afvoer niet alleen water stroomt, maar ook viezigheid, haren en vet. Bij een afvoer die niet goed doorloopt, is het verstandig om de hulp van Groeneveld Riooltechniek in te schakelen. Als specialist in riooltechniek beschikken wij over de nodige kennis en apparatuur om de wateroverlast bij u in Dordrecht op te lossen. 

Riolering in kaart brengen 

Het in kaart brengen van uw riolering is de beste manier om te bepalen waar een verstopping is opgetreden. Dit doen we via een rioolinspectie. Hierbij brengen we de leidingen nauwkeurig in kaart. We voeren reparaties uit waar nodig en gaan pas weg als uw riolering weer optimaal werkt. Vanuit onze overtuiging dat iedereen recht heeft op betaalbare hulp bij wateroverlast in Dordrecht, komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. Onze medewerkers hebben standaard een iPad bij zich. Hierop geven ze aan wat er bij u ter plaatse is uitgevoerd en voor schappelijke welke prijs. 

Rioolreparatie & -renovatie 

Wateroverlast kan op meerdere plekken de kop opsteken. De oorzaak kan liggen bij de cv-ketel, de leidingen of uw sanitair. Via rioolreparatie & -renovatie proberen we grotere problemen bij u thuis voor te zijn. We kunnen oude delen van leidingen vervangen en lekkages en verstoppingen oplossen. Hiermee voorkomen we een aanpassing aan uw hele riolering en dat bespaart u geld. Zelfs als er bij u in Werkendam geen kruipruimte aanwezig is, hebben wij een doeltreffende oplossing. Welke oplossing dat is, bespreken we graag persoonlijk met u. 

Neem contact met ons op bij wateroverlast in Dordrecht en andere problemen met uw riolering. Wij zijn altijd dichtbij voor hulp bij calamiteiten en rioolverstoppingen. 

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs