Wateroverlast in huis

Wateroverlast in huis? Bel Groeneveld Riooltechniek

Heeft u wateroverlast en werken uw eigen oplossingen niet? Dan is het tijd om Groeneveld Riooltechniek in te schakelen om u te helpen met dit probleem. Al 40 jaar zijn we een bekend begrip als het gaat om riooltechniek. Met onze 40 jaar aan ervaring hebben we al vele problemen opgelost. Wij beschikken over een team vakkundige loodgieters. Als u wilt geven zij ook tips en adviezen om wateroverlast te voorkomen.  

Wat houdt onze calamiteitenservice in?  

Als het water in uw huis blijft staan is het verstandig om onze calamiteitenservice te bellen. Wij staan 24/7 voor u klaar. Het telefoonnummer van onze calamiteitenlijn is 0183 – 509457. Wat kunt u van ons verwachten?  

  • Een snelle service 
  • Loodgieterswerkzaamheden op locatie 
  • Duurzaamheid en efficiëntie 
  • Eerlijke prijzen 
  • Geen onvoorziene kosten  

Aarzel niet als u wateroverlast heeft in huis en neem contact met ons op. U bespaart uzelf een hele hoop frustratie en schade. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor onvoorziene kosten. Afhankelijk van het probleem kunnen we soms een indicatie van de kosten geven. Is de reparatie toch duurder? Voordat we iets doen overleggen we met u. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende loodgieterswerkzaamheden en kunnen u altijd helpen met uw probleem. 

Help, ik heb wateroverlast door lekkage, wat nu?  

Om de schade te beperken, frustratie en hoge reparatiekosten te voorkomen is het van belang dat u snel een loodgieter inschakelt bij wateroverlast in huis.  Waterschade wilt u zoveel mogelijk beperken omdat het schade aan uw interieur aanricht. Wij weten als geen ander hoe frustrerend en vervelend lekkage in huis is. Door onze calamiteitenservice te bellen komen we ieder moment van de dag bij u langs. Bij Groeneveld Riooltechniek bent u verzekerd van ervaren loodgieters die uw probleem komen oplossen. Wateroverlast? Bel naar de dichtstbijzijnde vestiging. Op de contactpagina vindt u de nummers van onze vestigingen.  

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wij werken onder andere in:

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs