Werkendam

Wateroverlast in huis in Werkendam?

Wateroverlast in huis in Werkendam? Blijft het water in uw wasbak staan? Loopt het water in de douche niet goed meer weg? Dit kan het eerste teken van een grotere wateroverlast zijn. Door een verstopping in de riolering of afvoer kan het water niet meer goed worden afgevoerd.

Bij wateroverlast in huis in Werkendam moet u beslist dé nummer één loodgieter inschakelen: Groeneveld Riooltechniek B.V. Als specialist in riooltechniek zijn wij inmiddels al 40 jaar actief voor zowel particulieren als bedrijven en overheid. Begonnen als klein bedrijf, vandaag de dag uitgegroeid tot hét loodgietersbedrijf van Werkendam en omgeving.

Groeneveld staat voor een aanpak die efficiënt en duurzaam is. De kosten van de opdrachtgever mogen niet meer bedragen dan strikt noodzakelijk. Hierin onderscheiden wij ons van anderen.

Maak nu een afspraak

Wateroverlast thuis in Werkendam, veroozaakt door lekkage

Wateroverlast in huis komt altijd ongelegen. Woont u in Werkendam? Schakel dan snel de monteurs van Groeneveld in. Voor ons is het van belang om eerst de oorzaak op te sporen. Zo kunnen waterproblemen ontstaan door lekkage aan:

  • De leidingen
  • De CV-ketel
  • Het sanitair

Wat de oorzaak ook is, onze monteurs weten altijd een passende oplossing te vinden. Voor het ontstoppen van de riolering, maken wij gebruik van moderne technieken en materialen. Door hier gebruik van te maken kunnen wij snel werken en de kosten laag houden. Iets wat wenselijk is voor onze klanten.

Wateroverlast in Werkendam: vakkundig en snel opgelost in

Wateroverlast in huis? Woont u in Werkendam? Schakel ons dan in om dit snel en vakkundig op te laten lossen. Na de grondige inspectie zullen wij nauw met u overleggen welke maatregelen er nodig zijn en wat de bijkomende kosten zullen zijn. Zo bent u vooraf goed op de hoogte. Onze buitendienstmedewerkers maken gebruik van een Ipad. Hierop geven zij informatie over de werkzaamheden die ze hebben uitgevoerd. Zo ziet u in een duidelijk overzicht wat er is uitgevoerd.

Meer informatie? Een afspraak? Laat uw gegevens achter via onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs