Oijen

Wateroverlast in huis in de buurt van Oijen?

Wateroverlast in huis in de buurt van Oijen? Loopt het water in de badkamer, keuken of toilet niet goed meer weg? Dan kan er een verstopping aanwezig zijn. Bij wateroverlast in huis in de buurt van Oijen moet u beslist dé nummer één loodgieter inschakelen: Groeneveld Riooltechniek B.V. Als specialist in riooltechniek zijn wij inmiddels al bijna 40 jaar actief voor zowel particulieren als bedrijven en overheid. Wat begonnen is als klein bedrijf is vandaag de dag uitgegroeid tot hét loodgietersbedrijf van Oijen en omgeving. Indien u een specialist zoekt bij wateroverlast in huis zijn wij u graag van dienst. Groeneveld staat voor een aanpak die efficiënt en duurzaam is. De kosten van de opdrachtgever mogen niet meer bedragen dan strikt noodzakelijk. Hierin onderscheiden wij ons van andere.

Wateroverlast in huis door lekkage

Wateroverlast in huis komt altijd ongelegen. Indien u in de buurt van Oijen woont kunt u ons snel inschakelen om dit probleem op te lossen. Van belang is om allereerst de oorzaak op te sporen. Zo kan wateroverlast in huis ontstaan door lekkage aan:

  • Leidingen
  • CV
  • Sanitair

Wat de oorzaak ook is, onze monteurs weten altijd een passende oplossing te vinden. Wij maken hierbij gebruik van moderne technieken en materialen. Door hier gebruik van te maken kunnen wij snel werken en de kosten laag houden. Iets wat wenselijk is voor onze klanten.

Wateroverlast in huis vakkundig en snel opgelost

Wateroverlast in huis? Woont u in de buurt van Oijen? Schakel ons dan in om dit snel en vakkundig op te laten lossen. Na de grondige inspectie zullen wij nauw met u overleggen welke maatregelen er nodig zijn en wat de bijkomende kosten zullen zijn. Zo bent u vooraf goed op de hoogte. Onze buitendienstmedewerkers maken gebruik van een Ipad. Hierop geven zij informatie over de werkzaamheden die ze hebben uitgevoerd. Zo ziet u in een duidelijk overzicht wat er is uitgevoerd. Meer informatie? Een afspraak? Laat uw gegevens achter via onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs